Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar, konuda yazılan her şeyi yaptım. Sağ altta ekranı full yaptım export aldım. Full yapınca bölünde 4'den 2'ye düştü. Sonra export aldım. Fakat export alınca da bölünme halen oldu. Kesin çözümü var mı bu sorunun ?
şu %33 %40 gibi takılma sorununu çözemedim ben de. lisanslı almadan önce biraz deneyeyim dedim. İyi ki para verip almamışım. Çoğu kişi sorun yaşıyor ama çözüm bulamıyor anlaşılan. Efektler çok güzel gözüküyor lakin atomx denen plug'in saçmalıkları herhalde. Yoksa başka pluginler denedim premiere composer falan müthiş hızlı ve render hızı da düşük. Onu satın alacağım herhalde.
Efektleri kullanırken karşılaştığınız bu sorun, sadece teknik bir aksaklık mı, yoksa yaratıcılığınızın önündeki bir engel mi? Belki de bu durum, projenizin ruhunu etkileyen gizemli bir mesajdır. Sizce bu çarpı, yaratıcılığınızı kısıtlayan bir işaret mi?