GirayBarış123
Moderator
Öncelikle destek veren arkadaşlarımız;
@NeArarsan
@Daffy.aep
@Simple.exe 'a çok teşekkür ederim. Bildiğiniz gibi önce 15 demiştik, sonra 50'ye çıkardık, sonra bir arkadaşımız korona olduğu için onun yaptığı logoları paylaşamadık, bu yüzden daha az logomuz oldu. Bu yüzden bir fikir düşündüm ve bir kaç tane daha şey ekleyelim dedim, içinde şunlar var;
22 tane logo
1 tane banner
2 tane thumbnail
9 tane hani şu kapak fotolarındaki bir şeyi gösterip şaşırma şeysi
Umarım beğenirsiniz, forumumuz geliştikçe paketide geliştirip güncelleyeceğiz, (az kalsın link eklemeyi unutuyordum xd)
Dosya.tc Link:
Drive Link:
WeTransfer Link:
MEGA Link:
Hata vs. bulursanız bize söyleyin, düzeltip tekrar ekleriz. Aşağıya beğendiniz mi diye yazabilirsiniz
@NeArarsan
@Daffy.aep
@Simple.exe 'a çok teşekkür ederim. Bildiğiniz gibi önce 15 demiştik, sonra 50'ye çıkardık, sonra bir arkadaşımız korona olduğu için onun yaptığı logoları paylaşamadık, bu yüzden daha az logomuz oldu. Bu yüzden bir fikir düşündüm ve bir kaç tane daha şey ekleyelim dedim, içinde şunlar var;
22 tane logo
1 tane banner
2 tane thumbnail
9 tane hani şu kapak fotolarındaki bir şeyi gösterip şaşırma şeysi
Umarım beğenirsiniz, forumumuz geliştikçe paketide geliştirip güncelleyeceğiz, (az kalsın link eklemeyi unutuyordum xd)
Dosya.tc Link:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Drive Link:
Giriş yap veya üye ol.
WeTransfer Link:
Giriş yap veya üye ol.
MEGA Link:
Giriş yap veya üye ol.
Hata vs. bulursanız bize söyleyin, düzeltip tekrar ekleriz. Aşağıya beğendiniz mi diye yazabilirsiniz
Son düzenleme: