Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Soru Canlı yayın için kamera var ama bataryasız güç bağlantısı nasıl olur

sörbiek

Üye
Selam. Elimde Sony a-6000 APS-C marka ve modelli bir kamera var. Onur Bey webcam'in daha sağlıklı olacağına yönelik video yapmış ama ben elimdeki kamerayı canlı yayın için değerlendirmek istiyorum. Yalnız Canlı yayın ortalama 1 saat olsa batarya yayının ortasında gidebilir. Uzun ömürlü olmuyor. Bunun için kameraya bataryadan güç almadan direkt USB Güç bağlantısıyla elektrik desteği vermem için nasıl bir ayarlama yapmam lazım. Alacağım ekstra ekipman var mıdır? Yardımcı olursanız makbule geçer. İyi günler.

megaboz

Üye
Web sitesi
www.youtube.com
kardeşim elindeki kameranın batarya modeline göre dummy batarya denilen aparatlar var. bunlar aslında direk elektrikten beslenip şarj aleti gibi çalışıyor ama kamerayı batarya varmış gibi kandırıyor anlayabilmen için. :) Bunlardan temin edersen işini çözebilirsin.

sörbiek

Üye
kardeşim elindeki kameranın batarya modeline göre dummy batarya denilen aparatlar var. bunlar aslında direk elektrikten beslenip şarj aleti gibi çalışıyor ama kamerayı batarya varmış gibi kandırıyor anlayabilmen için. :) Bunlardan temin edersen işini çözebilirsin.
Çok teşekkür ederim. Bu arada ben müzisyenim ve ses mikseri+ mikrofon da kullanıyorum. Sesi makineden almayacak. Bu tip bir kombinaysonda senkron problemi yaşar mıyım?

megaboz

Üye
Web sitesi
www.youtube.com
bende müzisyenim. Kamera usb ile bağlacanağı için sadece görüntü alacaktır. Gecikme olmayacaktır diye düşünüyorum.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar