Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Motion Bro (Toko Graphics 4.0) Hatası

Merhabalar,

Toko Graphics eklentisini satın aldım, Premier Pro'nun son sürüm bulut versiyonunu kullanıyorum. Hazır efekti attığımda efektin bir bölümü hata veriyor neden böyle olduğunu anlayamadım motioncan youtube kanalından "Toko Graphics 4.0 - Tutorial ( How To Use In Premiere Pro )" videosuna bakıyorum, seçip "Apply" dediğinde sorunsuz çalışırken bende medyaları bulamadığı hatası çıkıyor, yardımınızı rica ederim.

Mesela aşağıdaki örnekte olması gereken beyaz arka fon ve yazılar yok...

toko.png

palado

Üye
Web sitesi
twitter.com
Bu konu hakkında hiç bir fikrim yok ama satın aldıgın sitede yorum kısmından konu hakkında soru sorabilir veya yine orda bulunan mail adreslerine mail atabilirsin

Spunkram

Yönetici
Yönetici
Bence yanlış yüklemiş olabilirsin çünkü içindeki footageları motionbro bulamıyor. Sol tarafta zaten bi gif oynuyor orda dosyalardan bağımsız her şey. Motionbroyu tokoyu vs kaldır sonra adamların sana attığı klasörü tümüye masaüstünde vs tek bi klasör halinde tut sonra sol üstteki klasör sekmesinden yüklemeye çalış kısacası dosyaları bi yere toplayıp baştan yükle

Bence yanlış yüklemiş olabilirsin çünkü içindeki footageları motionbro bulamıyor. Sol tarafta zaten bi gif oynuyor orda dosyalardan bağımsız her şey. Motionbroyu tokoyu vs kaldır sonra adamların sana attığı klasörü tümüye masaüstünde vs tek bi klasör halinde tut sonra sol üstteki klasör sekmesinden yüklemeye çalış kısacası dosyaları bi yere toplayıp baştan yükle
Deneyeceğim

Üretici firmadan cevap geldi arkadaşlar, paket güncellenmiş silip yeni halini indirip tekrar yükledim aynı sorunu yaşayan olursa aşağıdaki gibi çözebilir, ben motioncanconnect@yandex.ru adresine mail attım Leo reyiz cevapladı sağ olsun.

Ben denedim düzeldi ve paketi daha da geliştirmişler, direkt essential graphicsten place holder dosyası yükleyebiliyorsun tekrar sequence üzerine çift tıklayarak yapmana gerek kalmıyor, güzel olmuş.

leo.png

Türkçe:
"Lütfen Toko Grafiklerinizi en son sürüme güncelleyin.
Yeni özellikler ekledik ve yer tutucuları doğrudan Temel Grafik Panelinden değiştirdik!

Bir projeyi güncellemek için proje klasörünü silin, ardından indirilenler sayfasından yeni bir tane indirin ve bunu Motion Bro'ya ekleyin.

Herhangi bir sorunuz olursa bana bildirin!"

Üretici firmadan cevap geldi arkadaşlar, paket güncellenmiş silip yeni halini indirip tekrar yükledim aynı sorunu yaşayan olursa aşağıdaki gibi çözebilir, ben motioncanconnect@yandex.ru adresine mail attım Leo reyiz cevapladı sağ olsun.

Ben denedim düzeldi ve paketi daha da geliştirmişler, direkt essential graphicsten place holder dosyası yükleyebiliyorsun tekrar sequence üzerine çift tıklayarak yapmana gerek kalmıyor, güzel olmuş.

Ekli dosyayı görüntüle 949

Türkçe:
"Lütfen Toko Grafiklerinizi en son sürüme güncelleyin.
Yeni özellikler ekledik ve yer tutucuları doğrudan Temel Grafik Panelinden değiştirdik!

Bir projeyi güncellemek için proje klasörünü silin, ardından indirilenler sayfasından yeni bir tane indirin ve bunu Motion Bro'ya ekleyin.

Herhangi bir sorunuz olursa bana bildirin!"
Çözmene sevindim :)

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar