Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Youtube kanalımı eleştirin/yorumlayın

mogwaii

Üye
Web sitesi
www.youtube.com
Merhaba arkadaşlar iyi forumlar. Gerçekten sadece Onur Naci Öztürklerin videolarını izleyerek kendimi bu konuda geliştirmeye karar verdim. Oyun videosu çekiyorum, öğrendiğim şeyleri videolar üzerinde deniyorum. Sizden de kanalımın seyrine yön verecek öneriler ve eleştirileri görmek isterim. Teşekkürler
Kanal link:

megaboz

Üye
Web sitesi
www.youtube.com
Öncelikle kapak fotoğraflarını daha da iyileştirmen lazım. Video içinde biraz ışık kaynağını düzeltmen lazım, sesi kulaklıktan aldığın için bişey demiyorum, ayrıca ana kamera dan küçük ekrana geçerken vb. geçiş efekti yaparsan daha da güzel olacaktır. Başarılar dilerim.

mogwaii

Üye
Web sitesi
www.youtube.com
Öncelikle kapak fotoğraflarını daha da iyileştirmen lazım. Video içinde biraz ışık kaynağını düzeltmen lazım, sesi kulaklıktan aldığın için bişey demiyorum, ayrıca ana kamera dan küçük ekrana geçerken vb. geçiş efekti yaparsan daha da güzel olacaktır. Başarılar dilerim.
Teşekkür ederim. Yorumlarınızı dikkate alacağım. Bu arada facecamdan küçük ekrana geçerken geçiş efekti yapmak gerçekten hiç aklıma gelmemişti çok sağolun.

Bu Ne Be ?

Üye
Web sitesi
bit.ly
Hocam biraz inceledim, odada arka plan kötü düz bir alan ama dekoratif objeler olabilir. Işıklandırma kötü geldi ses idare eder. Kapak fotoğrafları daha canlı olabilir. Kanal logosu açıkçası daha farklı olabilir yani bunlar zaten genel şeyler. Bende kendi kanalım için aynı şeylerden muzdaribim açıkçası zamanla düzeltmeye çalışıyorum. Ses efektleri kullanılabilir geçiş efektleri vs. Fikirlerim bunlar abone oldum hocam like attım hepsine. Yılmak yok potansiyel bence iyi

mogwaii

Üye
Web sitesi
www.youtube.com
Hocam biraz inceledim, odada arka plan kötü düz bir alan ama dekoratif objeler olabilir. Işıklandırma kötü geldi ses idare eder. Kapak fotoğrafları daha canlı olabilir. Kanal logosu açıkçası daha farklı olabilir yani bunlar zaten genel şeyler. Bende kendi kanalım için aynı şeylerden muzdaribim açıkçası zamanla düzeltmeye çalışıyorum. Ses efektleri kullanılabilir geçiş efektleri vs. Fikirlerim bunlar abone oldum hocam like attım hepsine. Yılmak yok potansiyel bence iyi
Teşekkür ederim. Size de başarılar diliyorum.

won't

Üye
İster kabul edin ister etmeyin ama oyun videolarını izleyen kemik kitle 10-16 yaş arasıdır maksimum. Bu yaşın insanları doğal olarak her şeyden sıkılırlar. Bu yüzden bu videoları daha akıcı görsel şölenlerle doldurmak gerekiyor. Sağdan patlayan efektler komik anlar vs. Tabii dozunda olmalı @megaboz 'a katılıyorum kapakları değişmek şart. Kapak fotoğraflarına oyundan görseller koymalısın ki insanlar neye tıkladığını bilsin

mogwaii

Üye
Web sitesi
www.youtube.com
İster kabul edin ister etmeyin ama oyun videolarını izleyen kemik kitle 10-16 yaş arasıdır maksimum. Bu yaşın insanları doğal olarak her şeyden sıkılırlar. Bu yüzden bu videoları daha akıcı görsel şölenlerle doldurmak gerekiyor. Sağdan patlayan efektler komik anlar vs. Tabii dozunda olmalı @megaboz 'a katılıyorum kapakları değişmek şart. Kapak fotoğraflarına oyundan görseller koymalısın ki insanlar neye tıkladığını bilsin
Teşekkür ederim dikkate alacağım.

Katılıyorum

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar