Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Youtubeda yeniyim yardımcı olabilirmisiniz?

ysfkctk

Üye
Arkadaşlar youtube'da yeniyim ve bilgisayarımın özellikleri düşük.Sizce kanalım nasıl,kanalımı güzelleştirmek için neler yapmalıyım,kanalımın kötü yanları neler yardımcı olursanız sevinirim.

Şuraya kanal linki bırakıyorum isteyen kanalımı inceleyebilir:

Arkadaşlar youtube'da yeniyim ve bilgisayarımın özellikleri düşük.Sizce kanalım nasıl,kanalımı güzelleştirmek için neler yapmalıyım,kanalımın kötü yanları neler yardımcı olursanız sevinirim.

banner in biraz kalitesiz duruyor, videoların kapak fotoğraflarıda çok basit, daha güzel fontlar (uni sans, bebas neue vs.) kullanabilirsin

ADE53

Üye
Son videondaki gibi başlıklar koyma. video önerilmeni düşürür. Kanal ismin de çok kötü insanlar seni aramalardan bulamaz. Udemy üzerinden afgan rasulov un eğitimini almanı tavsiye ederim. Düzeltmen gereken çok şey var

birde kapak fotoğrafındaki fotolar ve yazılar genişletilmiş gibi duruyor

DaffyGraphic

Moderatör
Moderatör

Thumbnaillerini geliştirmelisin ve banner ve profilinide mesela ben 3-5 dkya kolay bir banner yapmıştım öylesine çok photoshop bilgin yoksa bunun gibi birşey yapabilirsin

Ekli dosyalar

• 4af7c160559f5850b1fb29f43586ff4d.jpg
    4af7c160559f5850b1fb29f43586ff4d.jpg
    148.2 KB · Görüntüleme: 11

Koyun Bey

Üye
Web sitesi
www.youtube.com
Herkesin dediği gibi thumbailler bunlar basit olmuş bunları düzeltmek için photoshop 2018 indirebilirsin çok kasmaz onu öğrenip thumbail in nasıl yapılacağını öğrenebilirsin ben böyle çözdüm bu işleri.ve montaj olarak da kendini geliştirebilirsin komik montaj yapabilirsin ben sadece kaliteli olmanı istiyorum yoksa benden çok abonen var ve video sıklığı haftada 2 video veya 2 günde 1 video atmaya çalış fazla video seni öne çıkarır 3 video ünlü olan biri varmı youtubede? onun dışında açıklamaları biraz uzatabilir ve video linklerini oynatma listelerini koyabilirsin açıklamara birde video etiketlerini alaklaı birde düzgün yapmaya çalış ve videoları çok kısa tutma bunlar insanları çekecek şeyler yani sadece minecraft bedwars çekmeyebilir okuduysan saol

respectora

Üye
Video küçük resimlerin kesinlikle daha ilgi çekici olmalı bunun için Spunkram'ın youtube kanalına bakabilirsin ya da fiverr gibi sitelerde para karşılığı güzel çalışmalar yapıyorlar. Minecraft bedwars videosu çekiyorsan kesinlikle ama kesinlikle her gün düzenli olarak video atmalısın ve videonda boş bir dakika bile olmamalı izleyiciyi videoda tutmalısın. Ayrıca bedwars videosu çekerek potansiyel izleyici kitleni oldukça kısıtlıyorsun şu sıralar revaçta olan roleplay çekmeni öneririm. Kaliteli roleplay videoları çekersen izlenmeme şansın yok. Aylık milyonlarca izlenebilirsin.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar