Sesi kesebiliyordum. Timelineda şimdi lazer tool ikonu üstünde deaktif hale geliyor. sebebi nedir?
A acihoze Üye Katılım 4 Haz 2023 Mesajlar 1 20 Şub 2025 #1 Sesi kesebiliyordum. Timelineda şimdi lazer tool ikonu üstünde deaktif hale geliyor. sebebi nedir? Ekli dosyalar WhatsApp Image 2025-02-20 at 16.15.21.jpeg 120.5 KB · Görüntüleme: 5
angrylord Üye Katılım 14 Mar 2023 Mesajlar 25 20 Şub 2025 #2 acihoze' Alıntı: Sesi kesebiliyordum. Timelineda şimdi lazer tool ikonu üstünde deaktif hale geliyor. sebebi nedir? Genişletmek için tıkla ... En solda katman kilitleme var, o açık mı bakar mısın?
acihoze' Alıntı: Sesi kesebiliyordum. Timelineda şimdi lazer tool ikonu üstünde deaktif hale geliyor. sebebi nedir? Genişletmek için tıkla ... En solda katman kilitleme var, o açık mı bakar mısın?
K khandan Üye Katılım 24 Mar 2022 Mesajlar 1 27 Şub 2025 #3 Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.