alisurucu
Üye
Sürekli ve düzenli olarak çalışabileceğimiz, YouTube içeriklerini yakından takip eden ve platform dinamiklerine hakim, üst düzey kalitede kurgu yeteneğine sahip video editörü arıyorum.
Aradığımız kriterler:
• YouTube Türkiye trendlerine hakim,
• Videoyu izleyicinin perspektifinden kurgulayabilen,
• İçerikleri gereksiz efektlere boğmadan, yerinde, dengeli ve akıcı bir şekilde düzenleyebilen,
• İş tesliminde zamanlama ve disiplin problemi olmayan,
• Daha önce profesyonel içerik üretmiş veya yüksek kaliteli referanslara sahip olan ekip arkadaşı arıyoruz.
Thumbnail tasarımı yapabilen ve bu alanda yaratıcı çözümler üretebilen kişilerde iletişime geçebilir.
İlgilenen adayların daha önce yapmış oldukları profesyonel iş örneklerini (video) iletmesini rica ediyorum.
Not: Temel seviye veya basit kurgu yapan adaylar için uygun değildir. Profesyonel seviye başvurular dikkate alınacaktır.
İletişim: alisurucuinfo@gmail.com
Aradığımız kriterler:
• YouTube Türkiye trendlerine hakim,
• Videoyu izleyicinin perspektifinden kurgulayabilen,
• İçerikleri gereksiz efektlere boğmadan, yerinde, dengeli ve akıcı bir şekilde düzenleyebilen,
• İş tesliminde zamanlama ve disiplin problemi olmayan,
• Daha önce profesyonel içerik üretmiş veya yüksek kaliteli referanslara sahip olan ekip arkadaşı arıyoruz.
Thumbnail tasarımı yapabilen ve bu alanda yaratıcı çözümler üretebilen kişilerde iletişime geçebilir.
İlgilenen adayların daha önce yapmış oldukları profesyonel iş örneklerini (video) iletmesini rica ediyorum.
Not: Temel seviye veya basit kurgu yapan adaylar için uygun değildir. Profesyonel seviye başvurular dikkate alınacaktır.
İletişim: alisurucuinfo@gmail.com