Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İş Veriyorum Editörlere iş paslıyorum

Aristorian

Üye
Merhaba, E-ticaret ve sosyal medya danışmanlığı yapıyorum. Çok fazla video editing işlemleri ile uğraştım ancak vaktimi veremiyorum ilgilenen arkadaşlar var ise iş ortaklarımın video edit işlemleri ile ilgilenecek birisini arıyorum. Mümkünse çok ileri düzey olmayan başlangıç ve orta düzey seviyelerinde olan video editing işleriyle ilgilenen arkadaşlar var ise bir iki denemeden sonra seri seri çalışabiliriz.

Rua

Üye
Merhaba, E-ticaret ve sosyal medya danışmanlığı yapıyorum. Çok fazla video editing işlemleri ile uğraştım ancak vaktimi veremiyorum ilgilenen arkadaşlar var ise iş ortaklarımın video edit işlemleri ile ilgilenecek birisini arıyorum. Mümkünse çok ileri düzey olmayan başlangıç ve orta düzey seviyelerinde olan video editing işleriyle ilgilenen arkadaşlar var ise bir iki denemeden sonra seri seri çalışabiliriz.
Merhaba. Bahsettiğiniz seviyelerde video editörlüğü yapabiliyorum. İstediğiniz işi biraz daha detaylandırabilirseniz size yardımcı olabilirim.

anlaydn

Üye
merhaba. bahsettiğiniz konu için hala bir arayışınız varsa iletişime geçebiliriz.
mail: anilaydin62@hotmail.com
instagram: anlaydn_

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar