Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Spunkram Library V4.6 Geçiş Efekti Hatası

reustus

Üye
Premiere pro'nun en son sürümünde geçiş eklerden böyle bir hata alıyorum.

Önce premiere pro uyarı veriyor. Sonra 2 tane hata mesajı geliyor
Ekran görüntüsü 2025-11-29 184445.pngEkran görüntüsü 2025-11-29 184450.pngEkran görüntüsü 2025-11-29 184503.png

Sonra geçişi projeye ekliyor ama kilitlediği katmanlar kilitli kalıyor ve geçişi ekrana sığdırmıyor.
Ekran görüntüsü 2025-11-29 184527.png

Eklentide bir sorun yok ama eski kalmış, patch güncellemesi gerekiyor, premiere pronun yeni sürümlerinde sorunlu çalışıyor.
Ben şuan 25.4.1 sürümüne geçtim, bu sürümde böyle bir sorunla karşılaşmıyorum. Ama bu sorunun acilen düzeltilmesi gerek!

Premiere pro'nun en son sürümünde geçiş eklerden böyle bir hata alıyorum.

Önce premiere pro uyarı veriyor. Sonra 2 tane hata mesajı geliyor
Ekli dosyayı görüntüle 5328Ekli dosyayı görüntüle 5329Ekli dosyayı görüntüle 5332

Sonra geçişi projeye ekliyor ama kilitlediği katmanlar kilitli kalıyor ve geçişi ekrana sığdırmıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 5333

Eklentide bir sorun yok ama eski kalmış, patch güncellemesi gerekiyor, premiere pronun yeni sürümlerinde sorunlu çalışıyor.
Ben şuan 25.4.1 sürümüne geçtim, bu sürümde böyle bir sorunla karşılaşmıyorum. Ama bu sorunun acilen düzeltilmesi gerek!
Hocam selamlar bende de aynı sorun var premiere 25.6.3 kullanıyorum şu an çözebildin mi acaba

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar