Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Soru 20bin Tl laptop?

Haanemirr

Üye
20 bin Tl bütçem var ve Laptop almayı düşünüyorum üniversite için(grafik tasarım) aynı zamanda bilgisayarımı yanımda götürmem gereken yerler olucak bu yüzden laptop düşünüyorum.
arkadaşlar monsterlar çok uygun fakat hakkında çok kötü söylemler var bakımıydı onuydu bunuydu vb gibi.
sizce ne almalıyım
veya 2. el laptop bakayım mı sizce

Haanemirr

Üye
Ben olsam oyle yapardim illa leptop mu olmasi lazim hocam
maalesef laptop lazım hocam ya kütüphane olsun seyahatte vesaire gibi durumlarda yanımda olması lazım yoksa benim de gönlüm masaüstüden yana. 2. eller daha aklımı çeliyor fakat kazıklanmaktan korkuyorum bir sorunu olur dikkatimden kaçar falan nelere dikkat edeceğimi hiç bilmiyorum

Kennedy

Moderatör
Moderatör
20 bin Tl bütçem var ve Laptop almayı düşünüyorum üniversite için(grafik tasarım) aynı zamanda bilgisayarımı yanımda götürmem gereken yerler olucak bu yüzden laptop düşünüyorum.
arkadaşlar monsterlar çok uygun fakat hakkında çok kötü söylemler var bakımıydı onuydu bunuydu vb gibi.
sizce ne almalıyım
veya 2. el laptop bakayım mı sizce
ryzen işlemcili hdd yerine ssd kullanılmış laptoplara bakabilirsin, bütçen karşılıyor. Ideapad vardı sanırım lenovonun, grafik tasarım için ideal laptoplardan.

Haanemirr

Üye
ryzen işlemcili hdd yerine ssd kullanılmış laptoplara bakabilirsin, bütçen karşılıyor. Ideapad vardı sanırım lenovonun, grafik tasarım için ideal laptoplardan.
Ssd takılı ve intel işlemcili de var kanka o fiyatlara zaten buldum bir tane 1tb ssd- 3060 6gb- i7 11. nesil- 16gb ddr4 ramli bi laptop

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar