Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Acaba iyi mi? Bakar mısınız? nolur bakın

Web sitesi
www.youtube.com
arkadaşlar kanalım iyimi onur abi bir bakarmısın kanalıma bide şu var arkadaşlar obs de video çekerken videom kasıyo ne yapayım acaba bide adobe programları kullanmadığım için önereceğiniz video editleme programları varmı

Son düzenleme:

thaines

Üye
Dostum caps lock kullanmak yasak konu başlıklarında mod gelmeden ben uyarayım düzelt :D

editizm

Moderatör
Moderatör
ARKADAŞLAR KANALIM İYİMİ ONUR ABİ BİR BAKARMISIN KANALIMA BİDE ŞU VAR ARKADAŞLAR BEN OBS DE VİDEO ÇEKERKEN KASIYO NAPABİLİRİM BİDE ADOBE PROGRAMLARI NI KULLANAMIYORUM BANA VİDEO EDİTLEME PROGRAMI ÖNERİRMİSİNİZ

Konu başlıklarında ve açıklamalarında CAPS LOCK kullanımı olmamalıdır. Konu başlığını güncelledim. Lütfen açıklamanızı CAPS LOCK kullanımı olmadan tekrar yazınız.

İyi forumlar.

arkadaşlar kanalım iyimi onur abi bir bakarmısın kanalıma bide şu var arkadaşlar obs de video çekerken videom kasıyo ne yapayım acaba bide adobe programları kullanmadığım için önereceğiniz video editleme programları varmı
1- Kanalındaki kapak fotoları, banner'ın ve logon çok kötü
2- Bitrate'i düşersen kasmazı azalır ama kalite de biraz düşer

Son düzenleme:

thaines

Üye
obs için ekran yakalama özelliği var ekran yakalamayı seçip onun ayarlarından oynadığın oyunun ekranını seçmen lazım tabi bunu yaparken gözükmesi için arkada oyunun açık olması lazım yt ye obs oyun videosu çekme ayarları yazarsan bir sürü video var adobe programlarını kullanamıyorsan da en basit olarak movavi video editör kullanmanı öneririm

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar