Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

AEFilterWave_Warp.aex ve invalid filter Hatası

Nobilies

Üye
Ekli dosyayı görüntüle 1
Merhaba bu konuda bana yardımcı olabilecek birini arıyorum. Programı dün orjinal olarak satın aldım. Editi yaptıktan sonra CTRL+ S yapıp yattım sabah Media Encoder indirdim ve ondan sonra bu hatayı almaya başladım yardımlarınızı bekliyorum.

Ekli dosyalar

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    2.9 KB · Görüntüleme: 9

Black_Down*1

Moderatör
Moderatör
Nobilies' Alıntı:
Merhaba bu konuda bana yardımcı olabilecek birini arıyorum. Programı dün orjinal olarak satın aldım. Editi yaptıktan sonra CTRL+ S yapıp yattım sabah Media Encoder indirdim ve ondan sonra bu hatayı almaya başladım yardımlarınızı bekliyorum.

Sanırım çözümü yok. Maalesef. Kurulumu komple silip temiz kurulum yapmanı öneririm.

Arch✮

Üye
Selam bropa , Bu sorunu ben de yaşadım (Farklı bir effect için)   videoya girip sorununu çözebilirsin.
Farklı bir effects için anlatıyor ama sen kendi sorunun için dene.
Sorunun düzelirse söylemeyi unutma bropa.

Nobilies

Üye
iArke' Alıntı:
Selam bropa , Bu sorunu ben de yaşadım (Farklı bir effect için)   videoya girip sorununu çözebilirsin.

Selamlar. Bunu denedim ama belki yanlış denemişimdir, kendi sorunum için farklı bir dosya değiştirmem gerekir mi?

Arch✮

Üye
Nobilies' Alıntı:
iArke' Alıntı:

Selamlar. Bunu denedim ama belki yanlış denemişimdir, kendi sorunum için farklı bir dosya değiştirmem gerekir mi?

O zaman bilmiyorum bropam , ama editi yine de kurtarmak istiyorsan şöyle yapabilrisin;
(Eğer edite devam etmek istiyorsan orada yardımcı olamıyorum ama editin renderini alırken bu sorunu yaşıyorsan şöyle yapabilirsin)
CTRL + S yapmışsın yani ".aep" uzantısı ile kaydetmiş olmalısın. After Effects'i açmadan direk Media Encoder'i açıp o kaydettiğin ".aep" uzantılı dosyayı Media Encoder'a sürükleyerek renderi alabilirsin.
Yardımcı olamadıysam üzgünüm.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar