Rulep
Üye
Discord da yüzbinlerce kere sorduğum soru hazır foruma da girmişken birde buranın ortamına bakayım dedim. Onur abinin 12 saat ae videosunu ilk 2 saatini 3-5 kere izledim 3-5 kere izlememim izleyip bir türlü icraata geçemem bu yüzden unutuyorum ama şimdi tekrar başlamayı düşünüyorum 2 saatin devamının izlememe sebebim efekten oluşuyor aklımda tutamam diye izlemedim. boşumu yaptığıma göre gelelim konuya
Şimdi ben nereden başlamalıyım hangi videodan izlemeliyim bana böyle hangisini sırayla yapacağımı s*lağa anlatır gibi anlatır mısınız her türlü editi yapmak istiyorum ama öncelik ae ye merak salma sebebim olan lyrics editi yapmak
after effect ve media endocer 2019 yüklü. Sistemim ram haricinde iyi ram de 8 gb böyle
iyi forumlar.
Şimdi ben nereden başlamalıyım hangi videodan izlemeliyim bana böyle hangisini sırayla yapacağımı s*lağa anlatır gibi anlatır mısınız her türlü editi yapmak istiyorum ama öncelik ae ye merak salma sebebim olan lyrics editi yapmak
after effect ve media endocer 2019 yüklü. Sistemim ram haricinde iyi ram de 8 gb böyle
iyi forumlar.