Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

After Effect nasıl öğrenebilirim

Rulep

Üye
Discord da yüzbinlerce kere sorduğum soru hazır foruma da girmişken birde buranın ortamına bakayım dedim. Onur abinin 12 saat ae videosunu ilk 2 saatini 3-5 kere izledim 3-5 kere izlememim izleyip bir türlü icraata geçemem bu yüzden unutuyorum ama şimdi tekrar başlamayı düşünüyorum 2 saatin devamının izlememe sebebim efekten oluşuyor aklımda tutamam diye izlemedim. boşumu yaptığıma göre gelelim konuya

Şimdi ben nereden başlamalıyım hangi videodan izlemeliyim bana böyle hangisini sırayla yapacağımı s*lağa anlatır gibi anlatır mısınız her türlü editi yapmak istiyorum ama öncelik ae ye merak salma sebebim olan lyrics editi yapmak

after effect ve media endocer 2019 yüklü. Sistemim ram haricinde iyi ram de 8 gb böyle

iyi forumlar.

Discord da yüzbinlerce kere sorduğum soru hazır foruma da girmişken birde buranın ortamına bakayım dedim. Onur abinin 12 saat ae videosunu ilk 2 saatini 3-5 kere izledim 3-5 kere izlememim izleyip bir türlü icraata geçemem bu yüzden unutuyorum ama şimdi tekrar başlamayı düşünüyorum 2 saatin devamının izlememe sebebim efekten oluşuyor aklımda tutamam diye izlemedim. boşumu yaptığıma göre gelelim konuya

Şimdi ben nereden başlamalıyım hangi videodan izlemeliyim bana böyle hangisini sırayla yapacağımı s*lağa anlatır gibi anlatır mısınız her türlü editi yapmak istiyorum ama öncelik ae ye merak salma sebebim olan lyrics editi yapmak
after effect ve media endocer 2019 yüklü. Sistemim ram haricinde iyi ram de 8 gb böyle

iyi forumlar.
İlk önce bence Onur abinin 12 saat yerine
bu oynatma listesini izle. Ben o videolar ile öğrenmiştim. Öğrendikten sonra Youtube'da bir sürü video var. Onları izleyip Lyrics Edit yapabilirsin

Rulep

Üye
İlk önce bence Onur abinin 12 saat yerine
bu oynatma listesini izle. Ben o videolar ile öğrenmiştim. Öğrendikten sonra Youtube'da bir sürü video var. Onları izleyip Lyrics Edit yapabilirsin
galiba bunu dediniz
115 video var bunları sırayla izleyecek miyim yoksa özel bir sıralaması var mı ? ve 12 saatlik videoları galiba bu oynatma listesinden almış

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar