Selam dostlarım bana yardımcı olma ümidinizle buraya konu açtım. After Effect 2021 ve Premiere Pro 2021 uygulamaları var. Premiere Pro'da bir yeri kesiyorum mesela ve onu After Effect ile düzenlemek daha doğrusu geçiş efekti yapmak istiyorum. After Effect üzerinden geçiş efektini ekleyip ctrl+s yapıyorum ve Premiere Pro'ya geçiyorum. Geçtiğim zaman efektin işe yaradığını görüyorum AMA efektin sesi yok. After Effect üzerinden düzenlerken de ses normal video sesinden daha az geliyor.
Benim ana sorunum After Effects'de sesi olan bir geçiş efektini Premiere Pro'ya geçtiğinde sessiz bir şekilde geçmesi. Normalde bu otomatik oluyordu ama şimdi şöyle bir şey oluyor. Premiere Pro'nun sol alt tarafındaki import bölümüne ekstradan bir video geliyor. Onu alıp kendi videomun üstüne yapıştırdığımda sesi alabiliyorum! Ancak bu normalde ben ctrl+s ye basıp kaydettiğim an oluyordu. Bir şeyleri eksik yapıyorum ama ne? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Benim ana sorunum After Effects'de sesi olan bir geçiş efektini Premiere Pro'ya geçtiğinde sessiz bir şekilde geçmesi. Normalde bu otomatik oluyordu ama şimdi şöyle bir şey oluyor. Premiere Pro'nun sol alt tarafındaki import bölümüne ekstradan bir video geliyor. Onu alıp kendi videomun üstüne yapıştırdığımda sesi alabiliyorum! Ancak bu normalde ben ctrl+s ye basıp kaydettiğim an oluyordu. Bir şeyleri eksik yapıyorum ama ne? Yardımcı olursanız çok sevinirim.