Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Soru After Effects

NeArarsan

Üye
Ben After Effects e yeni başladım . Söyleyebilirmisiniz After Effects ile Premiere'nin farkı nedir?

Ben After Effects e yeni başladım . Söyleyebilirmisiniz After Effects ile Premiere'nin farkı nedir?
Kısaca anlatayim, After Effects'te video montajı yapamazsın, After Effects daha çok introlar, geçiş efektleri vb. kısa şeyler için kullanılır. Uzun bir videoyu After Effects'te montajlayamazsın çünkü ona göre bir program değil, çünkü After Effects'te onu yapmaya kalkışsan 100'den fazla layer olur, çünkü premiere pro'da layer'lar nesne değil grup halindedir, nasıl anlatsam, Premiere Pro'da mesela V1 layer'ına istediğin kadar video ekleyebilirsin ama After Effects'teki katmanları Photoshop gibi düşün, videoyu her kestiğinde başka bir katman gelir, çünkü After Effects'te katmanlar nesnelere göredir, her katmanda bir nesne olabilir, veya Premiere Pro'da track işlemi yapamazsın ama After Effects'te yaparsın, After Effects daha fazla efekt ve çok daha fazla özellik barındırır, çoğu da Premiere Pro'da olmaz, ama Premiere Pro daha az kasar, After Effects videoyu izlemek için ara render alırsın, aslında ikiside ayrı programlardır. Sen Onur Naci Öztürkler'in
videosunu izle :D

Son düzenleme:

NeArarsan

Üye
Kısaca anlatayim, After Effects'te video montajı yapamazsın, After Effects daha çok introlar, geçiş efektleri vb. kısa şeyler için kullanılır. Uzun bir videoyu After Effects'te montajlayamazsın çünkü ona göre bir program değil, çünkü After Effects'te onu yapmaya kalkışsan 100'den fazla layer olur, çünkü premiere pro'da layer'lar nesne değil grup halindedir, nasıl anlatsam, Premiere Pro'da mesela V1 layer'ına istediğin kadar video ekleyebilirsin ama After Effects'teki katmanları Photoshop gibi düşün, videoyu her kestiğinde başka bir katman gelir, çünkü After Effects'te katmanlar nesnelere göredir, veya Premiere Pro'da track işlemi yapamazsın ama After Effects'te yaparsın, After Effects daha fazla efekt ve çok daha fazla özellik barındırır, çoğu da Premiere Pro'da olmaz, ama Premiere Pro daha az kasar, After Effects videoyu izlemek için ara render alırsın, aslında ikiside ayrı programlardır. Sen Onur Naci Öztürkler'in
videosunu izle :D
:D TEŞEKKÜRLER

NeArarsan

Üye
PEKİ DÜN ONUR ABİNİN

VİDEOSUNU İZLEDİĞİN AMA NASIL VİDEOYU OYNATTIĞINI ANLAMADIM. ACABA NASIL OYNATILIR.

PEKİ DÜN ONUR ABİNİN

VİDEOSUNU İZLEDİĞİN AMA NASIL VİDEOYU OYNATTIĞINI ANLAMADIM. ACABA NASIL OYNATILIR.
Bu videoyu izleme, 15dk'ta tam olarak öğrenemezsin,
videosunu ara ara izle mesela 2 haftaya sığdır bu videoyu, güzelce öğrenirsin, ben izledim After Effects'ide iyi biliyorum artık :D

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar