Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
After Effets'teki Display Acceleration disabled ve Gpu sorunu için yardım!
kanka bu sorundan bende çok çektim. ekran kartı driverların silinmiş olabilir kontrol et, silinmemişse bile sen sil tekrar yükle ben o şekilde çözüyordum ama kalıcı olmuyordu, bir süre sonra tekrar aynı hatayı veriyordu. kalıcı çözümü bilgisayar değiştirmekte buldum.
@MarMlat valla üstadım aramadigim
Platform kalmadı. Çözemedim şu mereti…
24 GB RAM var i7 var ekran atı radeon rx 570 var 8 GB ssd var 120lik driver kaldırdım yükledim defalarca vs vs çözemedim yine de
@MarMlat valla üstadım aramadigim
Platform kalmadı. Çözemedim şu mereti…
24 GB RAM var i7 var ekran atı radeon rx 570 var 8 GB ssd var 120lik driver kaldırdım yükledim defalarca vs vs çözemedim yine de
hocam eğer after effects i crackli olarak kullanıyorsanız tamamen bilgisayarınızdan kaldırın ve orijinal after effects'in 1 aylık ücretsiz denemesini yükleyin. devam edeceğini sanmıyorum, aynı sorun olursa da müşteri hizmetlerinden destek alabilirsiniz en azından.
hocam eğer after effects i crackli olarak kullanıyorsanız tamamen bilgisayarınızdan kaldırın ve orijinal after effects'in 1 aylık ücretsiz denemesini yükleyin. devam edeceğini sanmıyorum, aynı sorun olursa da müşteri hizmetlerinden destek alabilirsiniz en azından.