Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar selamlar uzun zamandır merak ettiğim bir şey var şu videodaki gibi
akıcılığı (başka bir ismi varsa bilmiyorum) premier'de nasıl yapabiliriz.
ne kadar açıklayabildim bilmiyorum ama anladıysanız yardımcı olursanız sevinirim.
dostum o tür edit için biraz pratik yapman ve yaratıcı olman lazım videoda müzik ve color önemli akıcılığı o sağlar arada strobe light yani flash efekti gibi şeyler kullanarak renklendirebilirsin + slow motion shake ve güzel transitionlar kullanarak hoş şeyler çıkarabilirsin ama dediğim gibi önce pratik
ne kadar açıklayabildim bilmiyorum ama anladıysanız yardımcı olursanız sevinirim.
Kanka attığın video baya geniş bir video ele alış bakımından premiere ve after effects ortak yapılmış renkler falan mükemmel farkettiysen ayrıca sahne çekimleri oyun içi vs. bunu premierede yapabilmen için ilk önce kurguyu hazırlaman ardından programları beraber kullanarak devam etmen gerekli mesela kurguyu premiereden yapıp renkleri ayarlayıp after effects geç ve time remapping yap oyun içi görüntülerde bu videoyu yapan adamın bir ekibi var diye biliyorum ve baya profesyoneller
Kanka attığın video baya geniş bir video ele alış bakımından premiere ve after effects ortak yapılmış renkler falan mükemmel farkettiysen ayrıca sahne çekimleri oyun içi vs. bunu premierede yapabilmen için ilk önce kurguyu hazırlaman ardından programları beraber kullanarak devam etmen gerekli mesela kurguyu premiereden yapıp renkleri ayarlayıp after effects geç ve time remapping yap oyun içi görüntülerde bu videoyu yapan adamın bir ekibi var diye biliyorum ve baya profesyoneller
Teşekkür ederim yorumun için aslında merak ettiğim konu bu bi efekt mi? yani bi efekt var ve efekti uygulayınca oluyo tarzı bir şey mi diye düşünüyodum sanırım öyle değilmiş tekrardan teşekkür ederim.