Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Akıcı video yapımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kuipu

Üye
Arkadaşlar selamlar uzun zamandır merak ettiğim bir şey var şu videodaki gibi 
akıcılığı (başka bir ismi varsa bilmiyorum) premier'de nasıl yapabiliriz.
ne kadar açıklayabildim bilmiyorum ama anladıysanız yardımcı olursanız sevinirim.

Emir.jpg

Üye
dostum o tür edit için biraz pratik yapman ve yaratıcı olman lazım videoda müzik ve color önemli akıcılığı o sağlar arada strobe light yani flash efekti gibi şeyler kullanarak renklendirebilirsin + slow motion shake ve güzel transitionlar kullanarak hoş şeyler çıkarabilirsin ama dediğim gibi önce pratik

Laxeux

Yönetici
Yönetici
Web sitesi
instagram.com
Kuipu' Alıntı:
ne kadar açıklayabildim bilmiyorum ama anladıysanız yardımcı olursanız sevinirim.

Kanka attığın video baya geniş bir video ele alış bakımından premiere ve after effects ortak yapılmış renkler falan mükemmel farkettiysen ayrıca sahne çekimleri oyun içi vs. bunu premierede yapabilmen için ilk önce kurguyu hazırlaman ardından programları beraber kullanarak devam etmen gerekli mesela kurguyu premiereden yapıp renkleri ayarlayıp after effects geç ve time remapping yap oyun içi görüntülerde bu videoyu yapan adamın bir ekibi var diye biliyorum ve baya profesyoneller

Kuipu

Üye
Laxeux' Alıntı:
Kuipu' Alıntı:

Kanka attığın video baya geniş bir video ele alış bakımından premiere ve after effects ortak yapılmış renkler falan mükemmel farkettiysen ayrıca sahne çekimleri oyun içi vs. bunu premierede yapabilmen için ilk önce kurguyu hazırlaman ardından programları beraber kullanarak devam etmen gerekli mesela kurguyu premiereden yapıp renkleri ayarlayıp after effects geç ve time remapping yap oyun içi görüntülerde bu videoyu yapan adamın bir ekibi var diye biliyorum ve baya profesyoneller

Teşekkür ederim yorumun için aslında merak ettiğim konu bu bi efekt mi? yani bi efekt var ve efekti uygulayınca  oluyo tarzı bir şey mi diye düşünüyodum sanırım öyle değilmiş tekrardan teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar