Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Araba videosu çekimi

ADE53

Üye
İyi günler dostlar

Profesyonel araba videosu çekim işi yapacağım. Drone görüntüleri , iç detaylar , arabının giderken ki videolarını fln çekeceğim ve editleyeceğim.​

Bu işin aşağı yukarı piyasası nedir? Kaç lira talep etmeliyim.

(Önceden bu işi yapmış bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim )

Son düzenleme:

ekrem

Üye
En nihayetinde dediğin gibi iş Profesyonel yapılacak gimbal,kamera +lens geniş açı (arabın içini çekebilmek için) drone bunlar zaten günümüz türkiyesinde şu ekipmanlar minimum 20.000 TL gibi bir rakama tekabül ediyor sen oraya böyle bir ekipmanla gidiyorsun bu birincisi ikicisi ise oraya 3 4 saat çekim yapıyorsun kafanda bir kurgu planlıyorsun sıradan standart değil özgün bi proje yapıyorsun üçüncüsü ise masabaşı en az 2 gün kurgusu sürüyor revizesi oluyor ışığı rengi geçişleri planlaması onca bilgi birikimini kullanıyorsun emek verdin uğraştın kurgu öğrendin renk ışık öğrendin bunlar işin bolca deneme bolca zaman bolca emek harcadın. Bence ekipmanda çok daha değerli bu bilgiler teknikler bu sebeple benim görüşüm bu işin pazarlaması 3000 TL den başlamalı

ADE53

Üye
En nihayetinde dediğin gibi iş Profesyonel yapılacak gimbal,kamera +lens geniş açı (arabın içini çekebilmek için) drone bunlar zaten günümüz türkiyesinde şu ekipmanlar minimum 20.000 TL gibi bir rakama tekabül ediyor sen oraya böyle bir ekipmanla gidiyorsun bu birincisi ikicisi ise oraya 3 4 saat çekim yapıyorsun kafanda bir kurgu planlıyorsun sıradan standart değil özgün bi proje yapıyorsun üçüncüsü ise masabaşı en az 2 gün kurgusu sürüyor revizesi oluyor ışığı rengi geçişleri planlaması onca bilgi birikimini kullanıyorsun emek verdin uğraştın kurgu öğrendin renk ışık öğrendin bunlar işin bolca deneme bolca zaman bolca emek harcadın. Bence ekipmanda çok daha değerli bu bilgiler teknikler bu sebeple benim görüşüm bu işin pazarlaması 3000 TL den başlamalı
Teşekkür ederim dedikleriniz çok doğru ama ilk başlarda o fiyatlarda alıcı bulurmuyum onda şüphelerim var açıkçası . Ekipman olarak iphone 12 pro + zhiyun smooth 4 + dji mavic mini 2 kullanacağım.

ekrem

Üye
Teşekkür ederim dedikleriniz çok doğru ama ilk başlarda o fiyatlarda alıcı bulurmuyum onda şüphelerim var açıkçası . Ekipman olarak iphone 12 pro + zhiyun smooth 4 + dji mavic mini 2 kullanacağım.
Seninde ekipmanın kötü değil kamera hariç ama dediğim gibi zaman bilgi birikim emek kıymetli emeğinin bilginin karşılığı almaya bak :)

Ben Hobi Olarak Bu bahsettiklerine yakın şeyler yapıyorum. Djı Mavic Pro -- ve Djı Mavic Air 2 Fly --Djı Osmo 4 Gımbal --Telefon Apple SE 2020-- Go Pro 8 var.
Sadece Zevk olsun ve kendimi kurgu montajı yapmak, geliştirmek için bir kaç arkadaşıma çekim yaptım(istersen mail adresini verirsen atabilirim).
Değerli Kardeşimiz Ekrem 3000 TL gibi bir Ücretten bahsetmiş. Ben açıkçası çok fazla buldum ama serbest piyasa tabi, bence öncelik tanınma çevrenin olabilmesi belli bir kitleye ulaşman yaptığın işin ön plana çıkması gibi hem maddi ham de zamandan çok ödün vermen gerekir ki benim görüşüm maddi durumu ikinci planda değerlendirmen(Başlangıç Aşamasında Sadece).

ADE53

Üye
Bende Hobi Olarak Bu bahsettiklerini yapıyorum Djı Mavic Pro -- ve Djı Mavic Air 2 Fly --Djı Osmo 4 Gımbal --Telefon Apple SE 2020-- Go Pro 8 var.
Sadece Zevk olsun ve kendimi kurgu montajı yapmak geliştirmek için Bir kaç arkadaşıma çekim yaptım(istersen mail adresini verirsen atabilirim).
Değerli Kardeşimiz Ekrem 3000 TL gibi bir Ücretten bahsetmiş. Ben açıkçası çok fazla buldum ama serbest piyasa tabi, bence öncelik tanınma çevrenin olabilmesi belli bir kitleye ulaşman yaptığın işin ön plana çıkması gibi hem maddi ham de zamandan çok ödün vermen gerekir ki benim görüşüm maddi durumu ikinci planda değerlendirmen(Başlangıç Aşamasında Sadece).
başlangıç olarak nekadar teklif vermeliyim Benim kafamda 1000-1500 arası bir fiyat var

Kardeşim bu işi yapacaksan eğer Resim paylaştım kendine böyle örnek bir ücretlendirme tablosu yapabilirsin. Çünkü bu yaptığın işin ucu çok acık. Kısa bir Örnek vereyim bir kişiden iş aldın araç çekimi yapacaksın Her şey bitti projeni sundun yaptıran kişinin sana herkes demese bile illa diyen çıkar burası niye böyle şöyle yapsaydık nasıl olur gibi istekleri illaki olur. Bunu sen Paket paket Gruplayarak yapabilirsin.
Örneğin;
001 Paket de Drone Çekimi( 25 dk) + Montaj :700 TL gibi alternatif sunarsan herkes bütçesine hitap etmiş olursun.
1617958334475.png

ADE53

Üye
Kardeşim bu işi yapacaksan eğer Resim paylaştım kendine böyle örnek bir ücretlendirme tablosu yapabilirsin. Çünkü bu yaptığın işin ucu çok acık. Kısa bir Örnek vereyim bir kişiden iş aldın araç çekimi yapacaksın Her şey bitti projeni sundun yaptıran kişinin sana herkes demese bile illa diyen çıkar burası niye böyle şöyle yapsaydık nasıl olur gibi istekleri illaki olur. Bunu sen Paket paket Gruplayarak yapabilirsin. Drone Çekimi 350 TL Ekli dosyayı görüntüle 1032
fotoğraf açılmıyor

ekrem

Üye
Ben Hobi Olarak Bu bahsettiklerine yakın şeyler yapıyorum. Djı Mavic Pro -- ve Djı Mavic Air 2 Fly --Djı Osmo 4 Gımbal --Telefon Apple SE 2020-- Go Pro 8 var.
Sadece Zevk olsun ve kendimi kurgu montajı yapmak, geliştirmek için bir kaç arkadaşıma çekim yaptım(istersen mail adresini verirsen atabilirim).
Seninle hem fikirim tabiki çevre tanınma çok öenmli ama bu senin talep ettiğin para ile ters orantılı sen öyle bir araba videosu kurgular çekersin ki yada bi cafe bir ürün yada mağaza iş işi getirir yıllarca bende arkaşlarıma akrabalarıma iş yeri olsun kendi araçları olsun bedava çektim ama tavsiye isteeyen arkadaşım kalın punto ile Profesyonel çekim yapacağım yazdığı için ben ona 1000 lira yaz diyemem zor ve meşakkatli bir iş emek zaman bilgi gerekir o yüzden bu profesyonelliğinde hatrı sayılır bi kaşesi olmalı diye düşündüm :) saygılar hepinize

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar