Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bassa göre geçiş

fehmi

Üye
erhaba ben mesela 30 saniyelik bir video ile orneğin 
bu şarkıyı (desiigner -panda ) şarkısını kullanıcam bass her patladığında farklı bir sahneye geçmesini istşyorum şarkıya marker eklediğimde video ile orantılı olmuyor örneğin iki bass arası 10 saniye ise video 20 saniye oluyor geçiş sağlıyamıyorum bunun bi yolu filan varmıdır 
fehmi#0002 spunkram sunucusunda varım

Laxeux

Yönetici
Yönetici
Web sitesi
instagram.com
fehmi' Alıntı:
erhaba ben mesela 30 saniyelik bir video ile orneğin 
bu şarkıyı (desiigner -panda ) şarkısını kullanıcam bass her patladığında farklı bir sahneye geçmesini istşyorum şarkıya marker eklediğimde video ile orantılı olmuyor örneğin iki bass arası 10 saniye ise video 20 saniye oluyor geçiş sağlıyamıyorum bunun bi yolu filan varmıdır 
fehmi#0002 spunkram sunucusunda varım

Müziği indir ardından timeline at daha sonra müziğe tıklayıp iki kere L tuşuna bas ard arda sonra orda audionun frekansları çıkacaktır bir yandan dinleyerek bir yandanda frekansların yoğun olduğu yerleri takip ederek her bassta * tuşuna basıp marker bırak ayrıca flow diye birşey var editlerde ilk önce aklından nasıl birşey yapmak istediğini düşün sonra pratiğe dök efektleri ki istediğin gibi olsun :)

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar