Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bırakmak istiyorum

ben bunu bir iş olarak yapıyordum ama yeter artık kaç aydır iş teklifi bile almıyorum yani düzgün teklif işimi bir düzene sokmadım büyük ihtimalle bırakıcam video editörlüğünü

youtubeye başlamayı düşünüyorum fakat yaşımdan şüphe ediyorum ses için youtube için önerilerinizi beklerim

palado

Üye
Web sitesi
twitter.com
İş teklifi almayı oturup beklemiyorsundur umarım,iş teklifi almak için her gün kendine yenilikler katman lazım insanlarla doğru ve güzel dille konuşman ve bir çok şey yapman lazım

palado

Üye
Web sitesi
twitter.com
Çünkü bu piyasada her gün farklı şeyler gündem oluyo farklı edit tarzları farklı içerikler o yüzden her gün kendini geliştirip yeni insanlara mail vs atmalısın.

Hewexy

Üye
ben bunu bir iş olarak yapıyordum ama yeter artık kaç aydır iş teklifi bile almıyorum yani düzgün teklif işimi bir düzene sokmadım büyük ihtimalle bırakıcam video editörlüğünü

youtubeye başlamayı düşünüyorum fakat yaşımdan şüphe ediyorum ses için youtube için önerilerinizi beklerim
Yaşın kaç ki

Web sitesi
www.instagram.com
Youtube senin için daha iyi bir gelir veya kendini kanıtlama kaynağı olabilir fakat tutunmak zor. Sen edit işlerinden bile iş gelmiyor diye bıraktıysan Youtube'da işin zor. Daha fazla mail at, ilgili forumlarda konular aç. Gerekirse reklam yaptır. Diyeceklerim bunlar, kolay gelsin.

KESİNLİKLE EDİT KANALI AÇMAN LAZIM YADA SES ÖNEMLİ DEĞİL EĞER ZATEN İYİ BİR ŞEKİLDE EDİT KURGU YAPABİLİYOSAN GELİŞİRSİN YT DE

Vallaha kardeşim YouTube'yi 8 sene denedim, Freelance işine başlayalı birkaç ay oldu. Kazanç açısından asla YouTube'ye geri dönmek istemem. Ben de ilanlara yeni girdiğimden dolayı daha tek seferlik işler alıyorum yani dediğin gibi küçük işler oluyor bunlar ama 8 senede YouTube dan kazandığımın katlarca fazlasını kazandım. YouTube tutunması zor bir yer. Bugün bütçem vs. Olsa YouTube'ye geri dönerim ama kazanç sağlayacağımdan değil daha eğlenceli olduğundan dolayı. Eğer kazanç açısından tercih yapacaksan YouTube'den Piramitin tepesine çıkmadan kazanç sağlaman Freelance'ye göre çok daha zor. O yüzden tavsiye etmem. Eğer kazanç dışında düşünüyorsan beklemeden başla ama kazanç beklentisine girme.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar