Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

bu efektlerin adları tam olarak nedir ?

herkese iyi günler iyi ve iyi ramazanlar diliyorum şimdiden dostlarım kendimce amv klipleri hazırlıyorum . geçen bi videoda denk geldiğim ve çok hoşuma giden 2 tane efekti sorucam . adlarını bilmediğim için googleda nasıl araştıracağımı bilmiyorum açıkçası . burada bi araç kullanılıyor ama ne o söylerseniz sevinirim

1. soru 00:39 da ekranı ortadan bölen ve ayıran çzigi şeysi hangi araçla yapılıyor yada efektle

2. si ise 00:48 de ekranda bir fotoğraf var ve fotoğrafın üzerine sarı olan resime gerçek renkleri olan transparan dikdörtgen resimler geliyor geliyor
(orayı izlerseniz daha iyi anlıycaksanız ben anlatamadım :) )
bunları söylüyecek bir babayiğit illaki vardır herkese selamlar hürmetler sağolun şimdiden ...

konu kilitlenebilir :) evet arkadaşlar rectangle tool muş bunları yapmamamızı sağlayan zaten adam kocaman yazmış oraya ama :I neyse umarım bi kişinin işi görülür

DaffyGraphic

Moderatör
Moderatör
dosyana çözülü atarsan modlar kilitler çözülü at başlığı düzenleden örnek yoka tıla çözüldüye bas

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar