Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bu videoya maskeleme yapılabilir mi?

İyi akşamlar dostlarım maskeleme öğrenmeye çalışıyorum da aşağıdaki videoya maskeleme yapılabilir mi? Ben bir türlü beceremedim de videoya maskeleme yaptığım zamanda siyah ve beyaz renk farkından dolayı belli oluyor. Nasıl bir şey yapabilirim?

Ekli dosyalar

• ilker.PNG
    ilker.PNG
    389 KB · Görüntüleme: 22

Spunkram

Yönetici
Yönetici
Aslında bu videoya yapılacak en iyi maske rotoscope'tur. Rotoscope videom var YouTube kanalımda. Kesinlikle izlemeni öneririm, çok basit şekilde maskelersin bu kadar zıt görüntüler oldukça

mertaslanturk' Alıntı:
Her video ya maskeleme yapılabilir. Muhtemelen olayı yanlış anlamışsın, YouTube'a bakmanı öneririm.

Pen tool ile yapıyorum hocayı kaldırdığımda kaldırdığım çok belli oluyor. Ne kadar yumuşatsam da yine de belli oluyor bundan dolayı sordum. Her videoda maskeleme yapılabilir mi diye. Neyse ben bir bakayım en iyisi.

Spunkram' Alıntı:
Aslında bu videoya yapılacak en iyi maske rotoscope'tur. Rotoscope videom var YouTube kanalımda. Kesinlikle izlemeni öneririm, çok basit şekilde maskelersin bu kadar zıt görüntüler oldukça

Tamam hocam bakarım sağol geri dönüşün için.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar