Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Soru Canlı Yayın Destek

Merhaba Arkadaşlar,

Aynı anda Facebook, Youtube ve İnstagram üzerinden canlı yayın açabiliyor muyuz ?
Capture card aldım teknik ekipmanlarım var yazılımlar yani yardımcı ara proğramlar hakkında desteğinize ihtiyacım var, OBS üzerinden aynı anda 3 kanal dan nasıl yayın yapabilirim

aspectsiz

Üye

Adım #1: restream.io internet sitesini açın:​

restream.io

restream.io internet sitesi, birden çok platformda aynı anda canlı yapmanıza imkan sunan bir çoklu akış platformudur. Temel kullanım için herhangi bir ücret ödemeniz gerekmiyor ancak ihtiyaçlarınız artarsa ve farklı özellikler isterseniz platformun ücretli abonelik planlarını inceleyebilirsiniz.

Adım #2: Kendinize bir hesap oluşturun:​

restream.io hesap oluşturma

restream.io internet sitesi üzerinden farklı platformlarda aynı anda canlı yayın yapabilmek için bir hesap açmalısınız. Bunun için kendinize bir kullanıcı adı belirlemeli, güncel olarak kullandığınız e-posta adresini yazmalı ve güçlü bir şifre belirlemelisiniz.

Adım #3: Ardından çoklu yayın yapacağınız platformların hesap bilgileriyle giriş yapın:​

sosyal medya platformları

Kendinize bir restream.io hesabı oluşturduktan sonra aynı anda canlı yayın yapacağınız hesaplarınıza da platform üzerinden giriş yapmalısınız. Platform üzerinden dünya çapında kullanılan neredeyse tüm platformlara giriş yapmanız ve bu platformlar üzerinden aynı anda canlı yayın yapmanız mümkün.

Adım #4: Yayın sayfasından canlı yayının yayınlanacağı hesaplarınızı seçin:​

restream.io yayın

Platform üzerinden giriş yaptığınız tüm hesaplardan aynı anda canlı yayın yapmak zorunda değilsiniz. Hesapların yanında bulunan onay butonları ile o an canlı yayın yapmak istediğiniz platformları tek tek seçebilirsiniz.

Adım #5: Enter Live Studio butonuna tıklayın:​

restream.io canlı yayın

Hangi platformlarda yayın yapacağınıza karar verdikten sonra Enter Live Studio butonu ile canlı yayın ekranını açın. Burada yayına girmeden önce görüntü ve sesi deneyebilir, bağlantı ayarlarınızı kontrol edebilirsiniz.

Adım #6: Gerekli düzenlemeleri yapın ve Go Live butonu ile yayına başlayın:​

aynı anda canlı yayın

Birden fazla platformda aynı anda canlı yayın öncesi yayın yapmak istediğiniz hesapları seçtikten ve son düzenlemeleri yaptıktan sonra Go Live butonu ile canlı yayını başlatabilirsiniz. Hesaplarınız üzerinden yapılan yorumları yayın sayfası üzerinde görebilirsiniz.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar