Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Soru capcut donma kasma sorunu

eminkggdh

Üye
hocam merhabalar sizlere bir sorum olucaktı araştırma yapamama ragmen bu sorunuma çozum bulamadım aklımada sizlere sormak geldi ben motovlog çekmek istiyorum fakat çektilkten sonra bilgisayaarda editlemeye çalıştığımda videoya ara ara droplar giriyor göruntuda bozulmalar oluyor öncelikle pc sistemimi sizlere soylim casper excalibur g870 12.nesil i5 işlemci var ekrn kartı olarakta nvdıa rtx 2050 var çektiğim videolarda DJI OSMO ACTİON 4 kamera ile çekiyorum HEVC formatında 1080P 60FPS faakat CAPCUT ta editlemek istediğimde ara ara videoya droplar giriyor görüntü bozuluyor videoyu o şekilde editleyip çıktı aldıktan sonra düzelir diye düşündüm çıktı aldım fakat düzelmedi çıktı aldığım videodada o bozulmalar görünüyordu sonrasında H264 1080 P 60FPS VE 2.7K 60FPS denedim yine droplar girmeye ddevam etti editlerken bozulmalar oluyor videoda bu konuda bilgi sahibi olan bir arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim
Daha az göster

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar