Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Capcut PC versiyonu Hakkinda gorusleriniz.

hikoman

Üye
Merhaba arkadaslar. Cogunuzun bildigi onceden sadece mobil platform'da olan capcut uygulamasinin PC versiyonu cikmis ve gayet kullanisli basarili buldugum ucretsiz bir edit programi oldu kendisi benim tarafimda. Premier pro ogrenmeye yeni basladim, deneme surumundeyim henuz ve cok karisik geliyor bana, ama capcut'a girdigim zaman herseyi elimle koymus gibi buluyorum, neden bilmiyorum ara yuzu cok basit geliyor. Sizce ilk basta video editleme mantigini ogrenip capcut'da biraz kendimi gelistirip mi Premier pro ya gecmeliyim? veya siz hic capcut'un pc versiyonunu kullandiniz mi? ne dusunuyorsunuz uygulama hakkinda?
Adobe vs Capcut (PC versiyonu) yorumlarda yardimci olursaniz sevinirim arkadaslar.

Tesekkurler, iyi forumlar.

Merhaba arkadaslar. Cogunuzun bildigi onceden sadece mobil platform'da olan capcut uygulamasinin PC versiyonu cikmis ve gayet kullanisli basarili buldugum ucretsiz bir edit programi oldu kendisi benim tarafimda. Premier pro ogrenmeye yeni basladim, deneme surumundeyim henuz ve cok karisik geliyor bana, ama capcut'a girdigim zaman herseyi elimle koymus gibi buluyorum, neden bilmiyorum ara yuzu cok basit geliyor. Sizce ilk basta video editleme mantigini ogrenip capcut'da biraz kendimi gelistirip mi Premier pro ya gecmeliyim? veya siz hic capcut'un pc versiyonunu kullandiniz mi? ne dusunuyorsunuz uygulama hakkinda?
Adobe vs Capcut (PC versiyonu) yorumlarda yardimci olursaniz sevinirim arkadaslar.

capcut pcye daha yeni gelmiş bi uygulama ve premier pro daha kapsamlı 1 haftanı ayırıp çoğu şeyi öğrenebilirsin kafanda büyütme programı

Şu oynatma listesini izle anlarsın 25 video var zaten

ncl

Üye
Capcut'tan öğreneceğin şeylerin neredeyse hiçbiri Premiere Pro öğrenmen için yaramaz. Sadece Capcut'u eskisinden daha iyi kullanırsın. Capcut basit montajlar için yapılmış bir uygulamadır ve Premiere Pro ise profesyönel işler için yapılmış bir uygulamadır. Premiere Pro'da öğrenmen gereken tek şey arayüz ve kontrollerdir. Türkçe sürümünü kullanıyorsan hangi efektin ne işe yaradığını kolayca anlarsın. Madem ki anlamadın, Onur abimizin izleyerek tüm efektleri öğrenebilirsin.

Ben yaklaşık 1 senedir adobe kullanıyorum. Capcut pc yorumlarında herkes basit olduğundan dolayı tercih ediyor (hazır plugin, ses efektleri faln var) . Adobe öğrendikten sonra capcut'a ihtiyaç duyulmaz. kullanıcıları biraz daha geliştiğinde premiere faln kafa tutar, geçer diyorda bence davinci yi bilmemde adobe gibi tutmaz

• Beğendim
Tepkiler: ncl

adamcap

Üye
Bir videoyu düzenlemek ve Tiktok'ta yayınlamak için Android'de CAPCUT kullanıyorum.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar