Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Colorista V yükledim ama videoya etki etmiyor

Peyruz

Üye
Merhaba arkadaşlar,

Öncelikle paylaşımlarınız ve dayanışmanız için teşekkür ederim. Bu site ve üyeleri sayesinde bilgilerime bilgi katmaya heyecanla devam ediyorum. Derli toplu ve anlaşılabilir bir platformla tanışmak mutlu etti. Herkesin emeğine sağlık.

Arkadaşımız Onur Naci Öztürkler'in Colorista V videosunu faydalı bulduğum için plug'ı bulup indirdim. After Effects programında da yüklü görünüyor. Deneme amaçlı bir videoda uygulayayım dedim ama herhangi bir etkisi olmadı. Sonradan farkettim lisans anahtarı eskiymiş. İki numara vardı her ikisini de denedim ama olmadı. Ekran görüntüleri aşağıdadır. Yardımcı olursanız sevinirim. Al şu anahtarı gir ya da şu linkten yeniden indir diyeniniz olursa sevinirim. 

İyi günler.

Ekli dosyayı görüntüle 1Ekli dosyayı görüntüle 2

Ekli dosyalar

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    452.2 KB · Görüntüleme: 11
  • Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    402.1 KB · Görüntüleme: 8
magic bullet teki bir efektin üstüne gelince not licenced diyor mu? Ya da satın alınanlar kısmında veya indirilenler kısmında görünüyor mu bu efktler

Peyruz

Üye
GirayBarış123' Alıntı:
magic bullet teki bir efektin üstüne gelince not licenced diyor mu? Ya da satın alınanlar kısmında veya indirilenler kısmında görünüyor mu bu efktler

Magic Bullet'ten indirdiklerim indirilenler kısmında duruyor evet. Ama köşede bi yerde 'Legacy Serial License' yazıyor. 
After Effect programında da effectler arasında var bu indirdiklerim. Ama videolara etki etmiyor. Sanırım başka bir lisans anahtarı girmem lazım. Programı indirdiğimde, klasorlerde iki lisans anahtarı vardı ikisini de denedim ama aynı hatayı veriyor.

Sağol bu arada ilgilendiğin için.

Spunkram

Yönetici
Yönetici
seri numarasını sağ üstteki 3 çizginin olduğu yerde "enter serial licence" bölümüne gireceksin

Peyruz

Üye
Spunkram' Alıntı:
seri numarasını sağ üstteki 3 çizginin olduğu yerde "enter serial licence" bölümüne gireceksin

Oraya girdim zaten. Ama sonuç bu.
Indirmeler okey. Programda gözüküyor. Bütün aşamalar da gösteriliyor ama videoya etki etmiyor.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar