Hangisini tercih ediyorsunuz? Neden?
mert Üye Katılım 19 Kas 2020 Mesajlar 71 23 May 2021 #2 premiere pro; yılların verdiği tecrübe alıştım o yüzden. Davinci kullanmadığım ve bilmediğim için tam bi kıyaslama yapamıyorum ama ben premieyerciyim.
premiere pro; yılların verdiği tecrübe alıştım o yüzden. Davinci kullanmadığım ve bilmediğim için tam bi kıyaslama yapamıyorum ama ben premieyerciyim.
GirayBarış123 Üye Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 4,070 24 May 2021 #3 mert' Alıntı: premiere pro; yılların verdiği tecrübe alıştım o yüzden. Davinci kullanmadığım ve bilmediğim için tam bi kıyaslama yapamıyorum ama ben premieyerciyim. Genişletmek için tıkla ... Ben de
mert' Alıntı: premiere pro; yılların verdiği tecrübe alıştım o yüzden. Davinci kullanmadığım ve bilmediğim için tam bi kıyaslama yapamıyorum ama ben premieyerciyim. Genişletmek için tıkla ... Ben de
burakcanogut Üye Katılım 16 Ara 2020 Mesajlar 159 Web sitesi www.youtube.com 24 May 2021 #4 lazrail61' Alıntı: Hangisini tercih ediyorsunuz? Neden? Genişletmek için tıkla ...
yigitcelen Üye Katılım 26 Nis 2021 Mesajlar 41 24 May 2021 #5 resolve kullanmadım ama bence pr kullan