Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Değişken FPS'li Videoda Senkronizasyon Sorunu

GodAnonym

Üye
Arkadaşlar iyi günler. Ben oyun videosu çeken ve premiere'de editleyen biriyim. Facecam için telefon kullanıyorum. Uzun zamandır bu sorun sıkıntı çıkartmıyordu. Ama artık ciddi sorun olmaya başladı. Huawei P20 lite ve iPhone 6 Plus ile kaydettiğim videolar normalde 30 fps olması lazım. Destekledikleri FPS bunlar. Ama editlerken premiere'e attığımda properties kısmında birinin 30,21 fps birinin 30,03 fps kaydettiğini gördüm. Oyun videolarımı da 60 fps kaydediyorum. Bu extradan 0,21 fps ve 0,03 fps benim oyundaki sesim ile videodaki sesimi senkronize ettikten sonra kayma yaratmasına sebep oluyor. Yani aradaki fps farkı küsürat olduğu için Ne ses ne de görüntü senkronizasyon oluyor. Başı düzgün gitse de sonlara doğru büyük bir kayma oluşuyor. Bu durumda ne yapabilirim bilen fikri olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. (Telefon dışında webcam tarzı şeyler olmadığı için telefon ile facecam yapmak zorunayım)

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar