Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Depolama alanı

After Effects 2020 yi kullanıyorum ve programı kurduğumda yaklaşık 110 gb boş alan vardı.Fakat programnda ufak aksaklıklar oldu(crackliydi) bende sildim fakat silidğim halde depolama alanım 50 gb ne olmuş olabilir.Aynı buna benzer photoshop ta da oldu .Bir fotoğrafı düzenlediğim anda 4 gb kadar alan gidiyordu.Bunu nasıl azaltıcam ve kayıb 60 gb alanım nerededir?

Bu programlar çalışırken cache dosyaları üretiyorlar. Bu dosyaları ara ara silmek gerekiyor. Şişkinliğin sebebi büyük ihtimalle bu. Kurduğun harddiskte adobe klasörlerine, belgelerinin içinde de olabilirler, bir bak ve sil.

Gerçekten de 50 gb yer açıldı neredeyse.Daha pek bir şey yapmammıştım oysaki...Peki muhtemelen yine bir proje açtığım halde ve küçük bir değişiklik yapsam yine baya azalacak bu depolama alanı.Bunların ayarları var mı?Photoshopta çok büyük dosyalar kaplıyor en ufak işlem bile bu konuda bilginiz var mı?

ORENOR

Üye
Adobe programları cache dosylarını %temp% klasöründe saklıyor. Bu programları kullanırken bu klasörü belirli aralıklarla temizlemek senin için iyi olur.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar