Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Soru Edit videolarındaki '4k cc ' ve topaz video ai alternatifi yokmu?

Arkadaslar bu gerek futbol gerek edit videolarında sıkça kullanılan sosyal medyada yaygın adı '4k cc ' olan renk ayarlarını görmüşsünüzdür illaki. hem topaza atıyorlar daha sonrada after effectseki belli başlı eklentilerle videoyu ayrı bir seviyeye getiriyorlar. bende bikac ay önce korsan olarak indirip yapmıstım bikac video. ama korsan kullanmayı uygun görmedigim icin daha sonra sildim . tabiki hepsi aynı degil farklı farklı efektler içerebiliyor ama konuya hakim olan varsa ricam genel olarak kullanılan bi cc için hangi eklentileri satın almak gerekiyor ? ortalama ne kadara patlıyor bu iş , 150-200 doları geçermi? ben bi sapphire bide magic bullet looks oldugunu hatırlıyorum . son olarak bu dediklerimin ücretsiz yapabilecegim bi alternatifi yokmu?

Son düzenleme:

Kennedy

Moderatör
Moderatör
Arkadaslar bu gerek futbol gerek edit videolarında sıkça kullanılan sosyal medyada yaygın adı '4k cc ' olan renk ayarlarını görmüşsünüzdür illaki. hem topaza atıyorlar daha sonrada after effectseki belli başlı eklentilerle videoyu ayrı bir seviyeye getiriyorlar. bende bikac ay önce korsan olarak indirip yapmıstım bikac video. ama korsan kullanmayı uygun görmedigim icin daha sonra sildim . tabiki hepsi aynı degil farklı farklı efektler içerebiliyor ama konuya hakim olan varsa ricam genel olarak kullanılan bi cc için hangi eklentileri satın almak gerekiyor ? ortalama ne kadara patlıyor bu iş , 150-200 doları geçermi? ben bi sapphire bide magic bullet looks oldugunu hatırlıyorum . son olarak bu dediklerimin ücretsiz yapabilecegim bi alternatifi yokmu? topaz için flowframes indirmistim ya ben kullanamadım yada yanına bile yaklasamıyor fps yükseltme ayarı.
sadece mbl bile alsan yeterli olur ama topaz için bi alternatif var mı bilmiyorum.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar