Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Editimi değerlendirip yorumlayabilirseniz sevinirim :)

REZY'

Üye
Kendimce kliplerimi editleyerek videolar çekmeye çalışıyorum. Aslında tek amacım eğlenmek, sizden izleyip değerlendirmenizi rica edicem şimdiden teşekkürler.

Kendimce kliplerimi editleyerek videolar çekmeye çalışıyorum. Aslında tek amacım eğlenmek, sizden izleyip değerlendirmenizi rica edicem şimdiden teşekkürler.

daha fazla efekt ekleyip izleyiciyi tutabilirsin

edit: slow çok donarak ilerliyor, şarkının ritmine göre videoyu ayarlayilirsin, ses efektleri (kill sesi vs.) ekleyebilirsin

Videon öncelikle yeni isen güzel olmuş önerilerim ise videonda slow donarak ilerliyor bunu daha soft kullanabilirsin kill seslerini ayrı değilde şarkıdaki basslarla vurgulayarak yaparsan daha güzel olur birde vuruşlarına flash effect gibi efektler koyabilirsin.

REZY'

Üye
daha fazla efekt ekleyip izleyiciyi tutabilirsin

edit: slow çok donarak ilerliyor, şarkının ritmine göre videoyu ayarlayilirsin, ses efektleri (kill sesi vs.) ekleyebilirsin
Videon öncelikle yeni isen güzel olmuş önerilerim ise videonda slow donarak ilerliyor bunu daha soft kullanabilirsin kill seslerini ayrı değilde şarkıdaki basslarla vurgulayarak yaparsan daha güzel olur birde vuruşlarına flash effect gibi efektler koyabilirsin.
Yanıtlarınız için teşekkürler, evet baya yeniyim. Davinci Resolve 17 yeni yeni geçtim. Saber flash vb. efektlerde denemeler yaparak kullanmaya başladım. (Bu videolarda değil hala bitirmediğim 1 dakikalık bir videom var şu an onda kullandım) Slowlardaki donmanın farkındayım nasıl daha akışkan yapabileceğim konusunda kararsızım yardımcı olabilirseniz sevinirim teşekkürler.

Kwezy

Üye

Merhana, öncelikle vuruş seslerinde linkini verdiğim valorant operator vuruş ses efektini kullanırsan daha iyi olabilir ayrıca videoyu yavaşlattığın kısımlara Twixtor adlı efekti atarsan daha iyi olabilir Twixtor unda kullanılışının videosunun linkini koydum ama galiba indirme linkini koyarsam ban yiyebilirim sen youtube ye Twixtor plugin free dowland yazarsan ulaşabilirsin başarılar :)
Valorant Operator Vuruş ses efekti:
Twixtor nasıl kullanılır videosu:

REZY'

Üye
Merhana, öncelikle vuruş seslerinde linkini verdiğim valorant operator vuruş ses efektini kullanırsan daha iyi olabilir ayrıca videoyu yavaşlattığın kısımlara Twixtor adlı efekti atarsan daha iyi olabilir Twixtor unda kullanılışının videosunun linkini koydum ama galiba indirme linkini koyarsam ban yiyebilirim sen youtube ye Twixtor plugin free dowland yazarsan ulaşabilirsin başarılar :)
Valorant Operator Vuruş ses efekti:
Twixtor nasıl kullanılır videosu:
Çok sağ ol kardeşim teşekkür ederim yardımcı olduğun için, ben şimdi YouTube'dan Twixtor indirmek için araştıracağım ama Davinci Resolve 17 kullanıyorum kullanımı aynı mı emin değilim tekrardan teşekkürler, iyi günler.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar