Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Editimi eleştirir misiniz?

Evet, eleştirmenizi istiyorum çok küçük kusurlar bile olsa eleştirin ama yermeyin teşekkürler.
Videonun 32. saniyesindeki yana doğru kesilme geçiş efekti uymamış, ama izlerken acayip keyif aldım, ama bazı vuruşlara beyaz patlaması (anladın herhalde) ekleyebilirsin, birde vuruşlarını daha slow motion yapabilirsin

Son düzenleme:

DaffyGraphic

Moderatör
Moderatör
Evet, eleştirmenizi istiyorum çok küçük kusurlar bile olsa eleştirin ama yermeyin teşekkürler.
çok güzel olmuşda bir vuruşa 2-3 saniye ayırsan iyi olur mesela vurşu vurmaya gitdiğin yeri n 1-2 saniyesini koy derim çok hızlı koymuşsun vuruşları eline sağlık güzel yinede

sametouksz

Üye
Videonun 32. saniyesindeki yana doğru kesilme geçiş efekti uymamış, ama izlerken acayip keyif aldım, ama bazı vuruşlara beyaz patlaması (anladın herhalde) ekleyebilirsin, birde vuruşlarını daha slow motion yapabilirsin
Slow motion yaptığım editler de var bu sefer böyle bir şey denemek istedim. Teşekkür ederim

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar