Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Fragmovie hangi programda yapılır?

MuratFazla

Üye
Merhaba arkadaşlar, size bir sorum olacaktı. Ben fragmovie yapmayı bir hobi edindim ve editlerimi Filmora ile yapıyordum ama Filmora basit kalır diye düşündüm ve After Effects'e geçtim. Onur'un kanalından 5-6 tane dersini izledim ancakçok karışık geldi. Daha sonrasında Premiere Pro'ya geçtim ve Onur'un kanalından ders videolarını neredeyse bitirdim ama bir deneyeyim dedim olmadı.
bu videoyu ben Filmora X ile yaptım. Sizce;
Filmora
Movavi
EaseUS V.E.
Bu programlardan hangisi fragmovie yapmaya daha yatkın? Bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.

nazo93

Üye
premiere pro ile fragmovie yapılmaz zaten after effect kullanacaksın diğer programlar boş

Akdeniz

Moderatör
Moderatör
Merhaba arkadaşlar, size bir sorum olacaktı. Ben fragmovie yapmayı bir hobi edindim ve editlerimi Filmora ile yapıyordum ama Filmora basit kalır diye düşündüm ve After Effects'e geçtim. Onur'un kanalından 5-6 tane dersini izledim ancakçok karışık geldi. Daha sonrasında Premiere Pro'ya geçtim ve Onur'un kanalından ders videolarını neredeyse bitirdim ama bir deneyeyim dedim olmadı.
bu videoyu ben Filmora X ile yaptım. Sizce;
Filmora
Movavi
EaseUS V.E.
Bu programlardan hangisi fragmovie yapmaya daha yatkın? Bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Filmora X'i en iyi kullanan ve hatim etmiş kişilerden olarak,ben 4 GB RAM ile After Effects'e geçtim,deneyin,bir zarar gelmez.

Filmora ile yaptığınız bu fragmovie Filmora'nın tam özelliklerini yansıtmamış,geçiş yok,ses efekti yok,shakelerde ayar bile yok.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar