Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Soru frogling editi nasıl yapılır?

XLR

Üye
Agalar bu frogling in editleri aslında güzel ve ben çok merak ettim nasıl yapıldığına . Ya mesela örnek vermek gerekirse "Ransom ve Cradles
" bu videoların ilk efeklerinde var . Yani bunları yapmak için plugin lazımdır tabiki ama bende varda eee , nasıl yapıldığını bilen varsa anlatabilirmi veya videosu varsa ama videosunu bulamadım " gun glow effect " diye geçiyodu sanırım . Neyse bilen varsa arkadaşlar lütfen anlatabilirmi? veya ONUR ABİ sen videosunu çekebilirmisin lütfen ABİ???

Agalar bu frogling in editleri aslında güzel ve ben çok merak ettim nasıl yapıldığına . Ya mesela örnek vermek gerekirse "
" bu videoların ilk efeklerinde var . Yani bunları yapmak için plugin lazımdır tabiki ama bende varda eee , nasıl yapıldığını bilen anlatabilirmi veya videosu varsa ama videosunu bulamadım " gun glow effect " diye geçiyodu sanırım . Neyse bilen varsa arkadaşlar lütfen anlatabilirmi? veya ONUR ABİ sen videosunu çekebilirmisin lütfen ABİ???
Video hata veriyor

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar