Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

HANGİ AE VE PREMİERE SÜRÜMÜ UYGUN OLUR?

siyartz

Üye
Arkadaşlar selamlar.
Edit işlerinde çok iyi değilim ve öğrenmek istiyorum. Yarın bir gün bilgisayar yenilersem yeni sürümleriyle çokta fark etmeyecek AE ve Premiere Pro sürümleri arıyorum.
Bilgisayar özelliklerim şöyle:
İşlemci : i7-4510U 2.0 GHz
RAM : 8 GB
Ekran Kartı : AMD Radeon R7 M260
Sizlerden cevap bekliyorum. İyi forumlar.

Benim kullandığım cihaz altta vermiş olduğum özelliklere sahip. Premier, Photoshop ve AE sürümlerini tamamen rastgele indirmiştim kontrol ettiğimde hepsinin sürümünde 2020 yazıyor. Premier Pro ve Photoshop da hiçbir kasma yok. AE anladığım kadarıyla ağır bir program bir kere render alırken 9.7GB ram kullandığını gördüm. hangi sürümü kullanman konusunda pek yardımcı olamıyorum. Çok fazla sürüm denemeidm sadece 2020 olan sürümlerini denedim. Sadece konun boş kalmasın diye kendi yaşadıklarımı paylaştım.

Intel i7-10750H-2,60GHz Turbo Boost ile 5,0GHz
4GB GDDR6 Nvidia GTX1650 Ti
17,3" FHD 1920x1080 144Hz IPS Mat LED Ekran
16GB (2x8GB) DDR4 2933MHz
500GB M.2 SSD

Web sitesi
www.instagram.com
siyartz' Alıntı:
Arkadaşlar selamlar.
Edit işlerinde çok iyi değilim ve öğrenmek istiyorum. Yarın bir gün bilgisayar yenilersem yeni sürümleriyle çokta fark etmeyecek AE ve Premiere Pro sürümleri arıyorum.
2018 gayet yeterli.

siyartz

Üye
Yahya Kağan Bektaş' Alıntı:
siyartz' Alıntı:
Arkadaşlar selamlar.
2018 gayet yeterli.

Hocam cevabınız için teşekkür ederim. Peki 2018 sürümünün sitede crackli linkleri var mı? Crack'in yasak olup olmadığını bilmiyorum maruz görün.

Web sitesi
www.instagram.com
Crack yasak fakat kullandığını video gibi insanlara açık yerlerde söylemezsen kimsenin haberi olmaz.

Buyur kanka virüssüz site bunlar ben de indirdim sorun çıkarmaz ;)

osmanyigit8

Moderatör
Moderatör
Web sitesi
www.youtube.com
siyartz' Alıntı:
Yahya Kağan Bektaş' Alıntı:
siyartz' Alıntı:
Arkadaşlar selamlar.
2018 gayet yeterli.

Hocam cevabınız için teşekkür ederim. Peki 2018 sürümünün sitede crackli linkleri var mı? Crack'in yasak olup olmadığını bilmiyorum maruz görün.

Forum duyuruları bölümde programların 2018-19-20 sürümleri mevcut istersen oradan da indirebilirsin.

siyartz' Alıntı:
Arkadaşlar selamlar.

[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Selam siyartz,[/font]

Valla bence donanımın gayet yeterli. Benim bilgisayarım bile premier pro 2018 ve after effects 2019 kaldırıyorsa seninki hayii haylii kaldırır. 2020 zaten bayağı bir güncelleme alması gerekiyormuş, hata oranı yüksekmiş, program ara ara çöküyormuş. İmkanın varsa 8Gb daha RAM taktırsan tadından yenmez kıvama gelirsin. E bir de cilası olsun dersen 250 Gb Samsung evo SSD taktırırsın mükemmel olur. şu an amazon.com.tr'de 297 TL müthiş bir indirim var ;)

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar