Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Her kanal için lokasyon değiştirme

cwuzetr

Üye
Youtube'da oyun videoları paylaştığım bir kanalım var. İşleri büyüttüm ve videoları ingilizceye çevirip global içerik te yapmak istiyorum. Ama global içerik kanalında konumumu amerika yaptığımda ana kanalda da değişiyor lokasyonu her kanal için farklı farklı ayarlamanın bir yolu var mıdır? Yoksa bile konumun amerika olması Türkçe kanalımın algoritmasına zarar verir mi?

SrResPecT

Üye
Öncelikle ilk sorunuzla alakalı verebileceğim bir bilgiye sahip değilim ancak ikinci sorunuz için şunu söyleyebilirim, globale açılmak gerçekten güzel bir şey, yurt dışından kitle kazanmak ve emek sarf etmek cidden takdir edilesi bir iş olabilir. Globale açıdığınız zaman eğer tutunabilirseniz, kitleniz zamanla yurt dışından insanlar olmaya başlayacağı için Türkiye'den aldığınız izlenmeler düşebilir ve kitle kaybı yaşayabilirsiniz. Ancak videolara türkçe altyazı eklerseniz az da olsa Türkçe kanal algoritmasını devam ettirebileceğinizi düşünüyorum.

melih.1

Üye
Konuma göre değilde İzleyici kitlesinin yoğunluk olduğu ülkeye göre kazanç elde edildiğini biliyorum. Benim görüşüm herhangi bir sorun olmaz. Gine Türkçe izleyenler Türkçe kanaldan izlemeye devam ederler.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar