şöyle söyliyeyim premier pro da c ye bastıgın zaman videoyu kesmek için razor çıkar ya (yanlış hatırlamıyorsam), ben bu projeye başladığım zaman onu bile o an video izleyerek öğrendim. her efekt yada her titretme için her bilmediğim şey için youtubeye girip sistemini mantığını öğrenip dha sonra videoya uyarladım. Bu projeyi yaparken onboard ekran kartı kullandım, 2 kere bilgisayarım mavi ekran verdi. premier pro kısmında bas efeklerini video kırpmaları yakınlaştırmaları ve bi kaç ufak tefek ayarları yaptım. daha sonrasında efekt ve geçiş vermem gerekiyordu ve daha fazlası için after effect indirdim kurdum edit videoları izleyip yaptıkları efektlerin ismini öğrendim , nasıl yapıldıklarını araştırdım videolar izledim, uyguladım, projeyi kaydetip çıktı aldım. ha bu arada h264 sanırım mp4 çıktısı o bende yoktu baya da bi araştırdım codec ile çıktı almayı öğrendim. daha sana sayabilirim bu 6.5 yada 7 saati nasıl doldurduğumu kardeşim. yaşım 28 . hiç birşey için geç değil.. Uğraştım emek verdim. Bir videosunda insanların yaptığı editleri yorumladığını gördüm onur naci nin. heves ettim denedim. sadece yorumlamanızı istedim
teşekkür ederim. Bilgi paylaştıkça çoğalır. Umarım bilgilenir ve bilinmeyenlere ışık tutarım. İyi günler dilerim.