Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

instagram lightroom apple

Web sitesi
www.instagram.com
merhaba birden fazla konu hakkında yardıma ihtiyacım var sırasıyla:
1-lightroom da reklamlarında çıkan veya örneklerde gördüğüm düzenlemeleri yapmam için yönlendirici ileri seviye bir öğretici video biliyorsanız çok yardımcı olur ve ligtroomdan en kaliteli hangi şekilde veya hangi formatla çıktı alabilirim?
2-iphonedan videolarımı kalite düşmeden nasıl windows10 bilgisayarıma ktarıp kalite düşmeden nasıl geri telefonuma aktarabilirim(şuanda documets+itunes kullanıyorum)
3-instagramda bildiğiniz paylaşım hileleri nedir mesela storynin kalite bozulmaması için çözünürlüğü nasıl olmalı aynı şekilde reels,post? veya hangi formatta olmalı

Web sitesi
www.instagram.com
merhaba birden fazla konu hakkında yardıma ihtiyacım var sırasıyla:
1-lightroom da reklamlarında çıkan veya örneklerde gördüğüm düzenlemeleri yapmam için yönlendirici ileri seviye bir öğretici video biliyorsanız çok yardımcı olur ve ligtroomdan en kaliteli hangi şekilde veya hangi formatla çıktı alabilirim?
2-iphonedan videolarımı kalite düşmeden nasıl windows10 bilgisayarıma ktarıp kalite düşmeden nasıl geri telefonuma aktarabilirim(şuanda documets+itunes kullanıyorum)
3-instagramda bildiğiniz paylaşım hileleri nedir mesela storynin kalite bozulmaması için çözünürlüğü nasıl olmalı aynı şekilde reels,post? veya hangi formatta olmalı
2. Sorun için: Google Drive veya Yandex Disk kullanabilirsin.
3. Sorun için: Kalite bozulmaması için mp4 formatında ve 720p-1080p arası çıktı almalısın. Instagram ilgi alanın değil daha çok YouTube'a ilgileniyorum kusura bakma bisey diyemeyeceğim

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar