Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Soru iş verenimi seçmeli miyim?

Owsed

Üye
abi capcut'ta az biraz bilgim vardı edit yapmayı da dediğim gibi az buçuk biliyorum. Bazı işte kick twich yayıncılarının yayınlarını keserek onların yayınlarını kısaltıp kanallarında paylaşmaya uygun hale getirip az buçuk para kazanmak istiyordum fakat şöyle bir sıkıntı çıktı mesela bu gün bi yayıncıya sordum ''abi kanalında neden video'' yok dedim o da ''editör bulamadım bıraktım bulsam devam ettireceğim'' dedi dedim ''aha tam aradığım fırsat'' fakat adam yani bazılarınız çok normal karşılayacak ama s*gara falan kullanıyordu konuşması hoşuma gitmemişti bende ''tamam abi iyi yayınlar'' diyip kaçtım sorum şu 15 yaşındayım bu yıl okulu dondurdum okula gitmiyorum boş zamanımda da böyle ufak işler yapım hem tecrübe hem de para kazanmak istiyorum ama bunu yaparken adam seçmeli miyim sonuçta adam 22 yaşında falan yani böyle daha sakin cana yakın birini bulmak daha mantıklı olmaz mı yoksa fırsat geldikçe kaçırmamalı mıyım?

kendini geliştirmek istiyosan sürekli birşeyler üretmelisin , dolayısıyla ya kendi içerigini üreticeksin yada başkasının işini yapacaksın. daha yeni başlamışsın sanırım, bu işin başlarında para alabildigin bir is bulduysan öp basına koy bence. normalde ilk işinde bi geçmişin, tecrüben olmadıgından dolayı bazılarının işini ücretsiz bile yapman gerekirki sonraki işin için en azından bi referans olur. adamın hayat tarzı seni bağlamaz , sonucunda arkadaşın olmayacak senin. samimi falan gelmemiş olabilir sana , fakat yapacak bisey yok ilerdeki süreçte daha iyi şartlar istiyosan bir yerden başlamak gerekir. ha tabi başka bir iş kolaylıkla bulabiliyorum diyosan başkasıyla çalış.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar