Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Soru İşten istifa

bikadesign

Üye
Herkese Selamlar, iyi forumlar, bilginiz var ise ve cevaplarsanız sevinirim. Ben 2020 yılından bugüne kadar bir işletmede çalışıyorum, 2020 yılından 2023 Haziran ayına kadar sigortam yapılmadı, Haziran ayından bugüne kadar sigortam yapılıyor, 5 yıllık çalışan olmama rağmen muhtemelen maaş ile ilgili işveren ile anlaşamıyacağız. Bugüne kadar hiç bir zaman maaş konuşamadık hep ne verdiyse çalıştık, bu hafta maaş ile ilgili bir konuşma yapacagım muhtemelen istediğim maaş verilmeyecek, iş yerinde 2 kişi çalıyoruz işverenle birlikte 3 kişiyiz, bazı noktalarda mobing uygulanıyor 7-8 kişinin yapması gereken işleri tek başıma yapıyorum istifa etmeyi düşünüyorum. İnternette araştırmalar yaptım fakat çok doğru bir sonuca ulaşamadım, acaba haklarım nelerdir, ve ben bu yaşadığım durumları nasıl kanıtlarım. Sigortasız çalıştırıldığım zamanlara ait konuşmalarımız banka hesap dökumlerim vs var. Yardım olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

En mantıklısı şahsi görüşüm belgelerinle beraber iş hukuku avukatına gitmen o doğru yolu gösterir. En sağlıklı kararı o verir sana. Çok büyük yanlış yapmışsın sigortasız çalışarak kardeşim... en başta istifa etseydin keşke

melih.1

Üye
Herkese Selamlar, iyi forumlar, bilginiz var ise ve cevaplarsanız sevinirim. Ben 2020 yılından bugüne kadar bir işletmede çalışıyorum, 2020 yılından 2023 Haziran ayına kadar sigortam yapılmadı, Haziran ayından bugüne kadar sigortam yapılıyor, 5 yıllık çalışan olmama rağmen muhtemelen maaş ile ilgili işveren ile anlaşamıyacağız. Bugüne kadar hiç bir zaman maaş konuşamadık hep ne verdiyse çalıştık, bu hafta maaş ile ilgili bir konuşma yapacagım muhtemelen istediğim maaş verilmeyecek, iş yerinde 2 kişi çalıyoruz işverenle birlikte 3 kişiyiz, bazı noktalarda mobing uygulanıyor 7-8 kişinin yapması gereken işleri tek başıma yapıyorum istifa etmeyi düşünüyorum. İnternette araştırmalar yaptım fakat çok doğru bir sonuca ulaşamadım, acaba haklarım nelerdir, ve ben bu yaşadığım durumları nasıl kanıtlarım. Sigortasız çalıştırıldığım zamanlara ait konuşmalarımız banka hesap dökumlerim vs var. Yardım olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
hocam net bilgi olmamakla birlikte möaaş dökümü gibi belgeleri kullanmıştık biz annemde ama onun sigortası vardı. Sizin durumunuz birraz daha sıkıntı. Bir bilene avukata danışmak çok daha iyi. Benim tavsiyem yeni iş arayışına geçmeniz ve oradan çıkmanız olur. Hakkınızı arayın verdiği ile yetinmeyin. Piyasa araştırması yapın deneyiminize göre bir maaş aralığı belirleyin. O aralığın dışında kalan teklifleri reddedin.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar