videoyu timeline dan başlatıyorum ama sadece ses geliyor video ön izleme kısmında video oynamıyor
I Ivar Üye Katılım 24 Nis 2021 Mesajlar 22 8 Tem 2021 #1 videoyu timeline dan başlatıyorum ama sadece ses geliyor video ön izleme kısmında video oynamıyor Ekli dosyalar resim_2021-07-08_171717.png 264.7 KB · Görüntüleme: 13
E Emreedit Üye Katılım 2 May 2021 Mesajlar 85 8 Tem 2021 #2 Temp klasöründeki verileri silmeyi deneyin.
I Ivar Üye Katılım 24 Nis 2021 Mesajlar 22 8 Tem 2021 #3 Emreedit' Alıntı: Temp klasöründeki verileri silmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla ... bir değişiklik olmadı
Emreedit' Alıntı: Temp klasöründeki verileri silmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla ... bir değişiklik olmadı
necatiozsoy Üye Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 335 8 Tem 2021 #4 Ivar' Alıntı: videoyu timeline dan başlatıyorum ama sadece ses geliyor video ön izleme kısmında video oynamıyor Genişletmek için tıkla ... Programı kapatıp açtın mı?
Ivar' Alıntı: videoyu timeline dan başlatıyorum ama sadece ses geliyor video ön izleme kısmında video oynamıyor Genişletmek için tıkla ... Programı kapatıp açtın mı?
I Ivar Üye Katılım 24 Nis 2021 Mesajlar 22 8 Tem 2021 #5 necatiozsoy' Alıntı: Programı kapatıp açtın mı? Genişletmek için tıkla ... evet
UBtrack Üye Katılım 27 Nis 2021 Mesajlar 273 Web sitesi www.youtube.com 8 Tem 2021 #6 Ivar' Alıntı: videoyu timeline dan başlatıyorum ama sadece ses geliyor video ön izleme kısmında video oynamıyor Genişletmek için tıkla ... enter düğmesine tıkla ve render al, gördüğün üzere çizgi kırmızı sarı yada yeşil değil
Ivar' Alıntı: videoyu timeline dan başlatıyorum ama sadece ses geliyor video ön izleme kısmında video oynamıyor Genişletmek için tıkla ... enter düğmesine tıkla ve render al, gördüğün üzere çizgi kırmızı sarı yada yeşil değil
I Ivar Üye Katılım 24 Nis 2021 Mesajlar 22 8 Tem 2021 #7 UBtrack' Alıntı: enter düğmesine tıkla ve render al, gördüğün üzere çizgi kırmızı sarı yada yeşil değil Genişletmek için tıkla ... teşekkürler
UBtrack' Alıntı: enter düğmesine tıkla ve render al, gördüğün üzere çizgi kırmızı sarı yada yeşil değil Genişletmek için tıkla ... teşekkürler
E Emreedit Üye Katılım 2 May 2021 Mesajlar 85 8 Tem 2021 #8 Ivar' Alıntı: bir değişiklik olmadı Genişletmek için tıkla ... Media ve media cashe klasöründeki verileri silmeyi deneyin o zaman.
Ivar' Alıntı: bir değişiklik olmadı Genişletmek için tıkla ... Media ve media cashe klasöründeki verileri silmeyi deneyin o zaman.
I Ivar Üye Katılım 24 Nis 2021 Mesajlar 22 8 Tem 2021 #9 UBtrack' Alıntı: enter düğmesine tıkla ve render al, gördüğün üzere çizgi kırmızı sarı yada yeşil değil Genişletmek için tıkla ... hala video oynamıyor
UBtrack' Alıntı: enter düğmesine tıkla ve render al, gördüğün üzere çizgi kırmızı sarı yada yeşil değil Genişletmek için tıkla ... hala video oynamıyor
E Emreedit Üye Katılım 2 May 2021 Mesajlar 85 8 Tem 2021 #10 Emreedit' Alıntı: Media ve media cashe klasöründeki verileri silmeyi deneyin o zaman Genişletmek için tıkla ... Klasörü bulamazsanız söyleyin yönlendireyim.
Emreedit' Alıntı: Media ve media cashe klasöründeki verileri silmeyi deneyin o zaman Genişletmek için tıkla ... Klasörü bulamazsanız söyleyin yönlendireyim.