KAF Produksiyon
Üye
Merhaba Arkadaşlar;
SL-60W Video Işığı alacağım yalnız Softbox Parçalarına nasıl ulaşabilirim bilgisi olan var mı bazı sitelere baktım 90 cm olan var 80 cm olan var vs en uygunu hangisidir grid ile beraber alacağım bu konu hakkında desteğinize ihtiyacım var
ayrıca bir ışık yeterli midir ben önceden
şuan da da iki adet mi almam gerekiyor tekli alsam işimi görür mü youtube videoları çekiyoruz örnek videolarımıza bakmak isterseniz güverteurfa yazarak kanalımıza ulaşabilirsiniz
1 adet SL-60W yeterli olur mu 2 adet mi almam lazım yardımcı olursanız sevinirim
SL-60W Video Işığı alacağım yalnız Softbox Parçalarına nasıl ulaşabilirim bilgisi olan var mı bazı sitelere baktım 90 cm olan var 80 cm olan var vs en uygunu hangisidir grid ile beraber alacağım bu konu hakkında desteğinize ihtiyacım var
ayrıca bir ışık yeterli midir ben önceden
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için
Giriş yap veya üye ol.
şu ikili set halinde olan ışı kullanıyordum.şuan da da iki adet mi almam gerekiyor tekli alsam işimi görür mü youtube videoları çekiyoruz örnek videolarımıza bakmak isterseniz güverteurfa yazarak kanalımıza ulaşabilirsiniz
1 adet SL-60W yeterli olur mu 2 adet mi almam lazım yardımcı olursanız sevinirim