Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kanalımı eleştirip yorumlarmısınız ?

makkurt

Üye
"6 7 Senedir editle tasarımcılıkla uğraşıyorum" ama çok ara vererek, bazen 1 yıl bırakmışlığım bile oldu, youtube kanalı açmaya karar verdim, aslında biraz zaman geçti fakat düzenli video atıyorum ve meslek haline gelmesini istiyorum. Sizin gözünüzde eksikliklerim, beğendikleriniz ve gereken şeyleri söylemenizi istiyorum. (eleştiriye her daim açık)

Youtube Kanalım:

"6 7 Senedir editle tasarımcılıkla uğraşıyorum" ama çok ara vererek, bazen 1 yıl bırakmışlığım bile oldu, youtube kanalı açmaya karar verdim, aslında biraz zaman geçti fakat düzenli video atıyorum ve meslek haline gelmesini istiyorum. Sizin gözünüzde eksikliklerim, beğendikleriniz ve gereken şeyleri söylemenizi istiyorum. (eleştiriye her daim açık)

Youtube Kanalım:
Her şeyiyle gayet güzel, sadece kapak fotolarındaki bazı yazılardan yazı okunmayabiliyor mesela At Çiftliğine Gittik videosunun kapak fotosunda yeşiller karışmış ama düzenli video at iyi yerlere gelirsin :D

makkurt

Üye
Her şeyiyle gayet güzel, sadece kapak fotolarındaki bazı yazılardan yazı okunmayabiliyor mesela At Çiftliğine Gittik videosunun kapak fotosunda yeşiller karışmış ama düzenli video at iyi yerlere gelirsin :D
Teşekkür ederim bi aksilik çıkmadığı sürece düşünmüyorum at çiftliği videosunda orayı blurladım ordada başka bir at vardı blurlamama rağmen gözüküyordu bende mecbur yazı koymayı tercih ettim :)

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar