Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kanalımı yorumlarmısınız

efe1011

Üye
Aslında kullanmıyorum ama canım sıkıldıkça bişey buldukça video atıyorum şimdilik 2 tane kısa video var profil fotoğrafını ve videoları eleştirirseniz güzel olur zaten kısa videolar

qw_edıtor

Üye
Aslında kullanmıyorum ama canım sıkıldıkça bişey buldukça video atıyorum şimdilik 2 tane kısa video var profil fotoğrafını ve videoları eleştirirseniz güzel olur zaten kısa videolar
İlk videonu az çok izledim camtasia studio kullanmışsın ama lisanslı değil o yüzden videonda yazılar var kanal profilin iyi bannerin yok 2. videonu izledim ne olduğunu anlamadım kanalını geliştirebilirsin
Başarılar

efe1011

Üye
İlk videonu az çok izledim camtasia studio kullanmışsın ama lisanslı değil o yüzden videonda yazılar var kanal profilin iyi bannerin yok 2. videonu izledim ne olduğunu anlamadım kanalını geliştirebilirsin
Başarılar
aynen ilki cahillik :D artık kullanmıyorum onu 2. video az kitleye hitap ediyo türkçe rap de yakın zamanda bi dissleşme oldu onu konu almıştım

Web sitesi
www.keremakin.com
logo aynen kötü boş durmasın diye koydum ve ilkine uğraşmak istemediğim için koymamıştım şimdide unuttum thumb koymayı demesen unuttum valla banneride daha yapmadım ama düşünüyorum video zaten az o da kafama göre
Logo'nun kötü oldugunu kendin kabul ediyorsun, banner ve thumbnail koymayi unutmussun, iki kisa video var.
Kanalin hangi kismini yorumlamamizi bekliyorsun? Yorumlanacak pek bir sey göremiyorum 🤔

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar