Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İş Veriyorum League of Legends Videosu Editleyebilecek, Sürekli çalışacak Editör Aranıyor.

majester

Üye
Web sitesi
www.youtube.com
Selamlar, ben majester. Youtube üzerinde kendi çapımda bir League of Legends kanalım var. Son zamanlarda kanalı biraz geliştirmeye karar verdim ancak pek zamanım yok. Bu nedenle benim direktiflerimi uygularken bir yandan da kendinden bir şeyler katabilecek bir video editörü arıyorum.

Haftada minimum 3 video (ort.) çıkarmak gibi bir planım var. Anlaşabilirsek aylık minimum 12 videomda bana destek olabilecek bir video editör arıyorum.

İlgilenenler bana mmajesterr@gmail.com adresinden mail gönderebilir. Gönderdiğiniz mailde bana video başı ücret, şartlarınız ve tecrübeleriniz konusunda kısa bir bilgi verirseniz anlaşmak yolunda ilerleyebiliriz. Esenlikler ve başarılar diliyorum.

~Majester~

majester

Üye
Web sitesi
www.youtube.com
İlginiz için teşekkür ederim, oldukça fazla dönüş oldu. Hafta sonuna kadar bir karara varmaya çalışacağım. Hala iletişim kurmak isteyenler varsa hafta sonuna kadar karar vermeyeceğim, hala bana mmajesterr@gmail.com adresinden ulaşabilirsiniz.

VİDEO DETAYLARI
  • Her video 1 adet League of Legends oyunu olacak (ort. 25 dakika). 10-15 dakika arası çıktı alınacak.
  • Videoların ilk 30 saniyesinde izleyiciyi tutacak, yaratıcı girişler, yüksek seviye editler olması gerekiyor ya da videodaki eğlenceli anların video başında intro olarak gösterimi olabilir.
  • Yer yer shitpost girilmesini, komik clipler konulmasını istiyorum ancak aşırıya kaçmaya da gerek yok.
  • Benimle çalışacak editörün, videolarda bir karakterinin/varlığının bulunmasını istiyorum. Ekrana verdiği bir mesaj sesi ve yazı ile beraber iletişime yer yer dahil olmasını, bana cevaplar vermesini, yer yer benimle sürtüşmesini ve hatta bana sataşmasını istiyorum. Bu konsepti yapan bazı kanallar zaten var, neyden bahsettiğimi anlamışsınızdır.
  • Onun dışında ise sadece gereksiz yerler kesilecek ya da hızlandırılacak.
Aylık 5000-6000 TL civarı bir bütçe ayırabiliyorum bu alanda. Bu bütçe ile ayda/haftada bana bu şartlar altında kaç video üretebileceğinizi ve varsa şartlarınızı ve tecrübelerinizi mmajesterr@gmail.com adresinden iletebilirsiniz.

Kendi editlediğim bir örnek video: //Bu videodaki kadar araya klip girmenize gerek yok ancak mesajlar ile videoya dahil olmanız önemli.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar