Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Soru Mesaj

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NeArarsan

Üye
Bu mesaja ne demeliyim yes mi no mu?

If you clean up the previous Windows installations or
temporary installation files, you will no longer be able to
restore the machine back to the previous version of Windows.
Are you sure that you want to do this?

qw_edıtor

Üye
Bu mesaja ne demeliyim yes mi no mu?

Önceki Windows kurulumlarını temizlerseniz veya
geçici kurulum dosyaları, artık yapamayacaksınız
makineyi Windows'un önceki sürümüne geri yükleyin.
Bunu yapmak istediğine emin misin?
şuan windows kaç kullanıyorsun ve önceden windows kaç kullanıyordun

editizm

Moderatör
Moderatör
Dostum diyor ki önceki önceki sürümleri silersen eğer, tekrar eski sürüme lee geri dönemezsin. Yani yeni bir sürüm başlatıyorsun. Artık bilgisayar bu tarihten itibaren yedekleme yapmaya başlayacak. Eğer eski sürümleri sen kendin yedekte tutmak istiyorsan yedekle. Onun dışında önemli bir şey yoksa direk yes diyip kullanabilirsin. Yine de yaz Google'a belki daha farklı bir şey yapılabilir.

qw_edıtor

Üye
Dostum diyor ki önceki önceki sürümleri silersen eğer, tekrar eski sürüme lee geri dönemezsin. Yani yeni bir sürüm başlatıyorsun. Artık bilgisayar bu tarihten itibaren yedekleme yapmaya başlayacak. Eğer eski sürümleri sen kendin yedekte tutmak istiyorsan yedekle. Onun dışında önemli bir şey yoksa direk yes diyip kullanabilirsin. Yine de yaz Google'a belki daha farklı bir şey yapılabilir.
katılıyorum(y)

Aynen öyle

NeArarsan

Üye
yok ya eski eskide kaldı kullanmayacağım eskiyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar