Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Mocha Pro kullanırken her seferinde render kısmında çöküyor.

Web sitesi
www.youtube.com
Merhabalar. Ben Mocha Pro ile görünütden logo kaldırma işlemini düzgünce yapıyorum daha sonrasında programın içinden render ayarlarını yapınca ön render kısmında biraz bekledikten sonra uygulama çöküyor çökmeden önce o sırada baktığımda herhangi bir yüksek kaynak kullanımı da söz konusu değil. Yardımcı olursanız sevinirim.

Ekli dosyalar

• 1663809_??????????.png
    1663809_??????????.png
    78.8 KB · Görüntüleme: 7
Merhaba, after effectste file/ project settings/ içinden video rendering ve effectste mercury sofware only seçeneği seçili değilse onu seçip deneyin bir de.

Web sitesi
www.youtube.com
Merhaba öneriniz için teşekkür ederim fakat o kısım bende ayarlar ile oynanmıyor sadece dediğiniz ayarda kilitli. ekran fotoğrafı ektedir. Başka ne yapabilirim 2020 de denedim 2019 da da denedim. yine crash ediyor.

Ekli dosyalar

• resim_2021-01-14_144546.png
    resim_2021-01-14_144546.png
    89.1 KB · Görüntüleme: 4
Belirttiğim alanda CUDA desteği çıkmıyorsa ya ekran kartınızın bu desteği yok ya da nvdia ekran kartı varsa model adını ae klasörü içinde bir text dosyasının satırına siz ekleyince aktif oluyordu. Bazı efektler hardware hızlandırma istiyor, belki sofwtare yerine CUDA etkinleştirilirse crash vermez.

Aklıma ilk gelen işe yarayabilecek diğer çözümler tüm projeyi başka bir harddisk//SSD'ye taşıyarak render almayı denemek. ve de hem root klasörlerde, hem projedeki tüm malzemelerde türkçe karakter kullanmamak. Ama direk bunlardan değildir sanırım, denemekte fayda da olabilir bazen çok basit şeylerle bu hatalar aşılabiliyor.

Son çare ise malesef temiz bir kaldırma ve temiz bir kurulum işlemi :(

Web sitesi
www.youtube.com
Ekran kartım Nvidia ve CUDA desteği var olarak gözüküyor dedğiniz satıra kod ekleme olayı için youtube da video var mı yoksa siz biliyor musunuz.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar