auyar
Üye
Merhaba bropalar,
Grafik tasarımcı olarak aslında temel mantığını kafamda kurabildim ama herhangi bir eğitim videosu veya bu tür çalışmaların nasıl adlandırıldığını bilmediğim için eğitimini bulamadım. Özellikle Alper Ayyıldız'ın single çalışmalarında kullanılan bu tarz videoların kurgusu nasıl yapılıyor? Bu tür çalışmaların adlandırılması nedir? Eğitim videosunu nasıl bulabilirim?
Özellikle tam olarak sormak istediğim soru; Son Buldum parçasında masa lambası sese duyarlı şekilde glow veya opacity değeri değişiyor. Bunu nasıl yapabiliriz? Ayrıca vantilatörde dönüyor bu asıl sormak istediğim soru değil ama onu da sormuş olayım. Bu çalışmaların nasıl yapıldığını anlatan bir eğitim videosu TR/EN farketmeksizin var mıdır?
Şimdiden teşekkür ediyor, iyi forumlar diliyorum.
Grafik tasarımcı olarak aslında temel mantığını kafamda kurabildim ama herhangi bir eğitim videosu veya bu tür çalışmaların nasıl adlandırıldığını bilmediğim için eğitimini bulamadım. Özellikle Alper Ayyıldız'ın single çalışmalarında kullanılan bu tarz videoların kurgusu nasıl yapılıyor? Bu tür çalışmaların adlandırılması nedir? Eğitim videosunu nasıl bulabilirim?
Şimdiden teşekkür ediyor, iyi forumlar diliyorum.