Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Soru Premier Pro 2020 AtomX ön izlemede donma,çok uzun ara rander süresi.

yk_

Üye
İyi forumlar arkadaşlar,videoda göründüğü üzere AtomX ile videoma eklediğim eklentilerde ciddi anlamda ön izlemede donma ve takılma,aynı zamanda da çok kısa sürelerde dahi olsa uzun bir ara rander alma sorunu yaşıyorum,ekran kartım 1070ti işlemcim ryzen5 2600x,AtomX ile birşeyler eklemediğim zaman rander hızı,programda çalışma hızı ve kurgu konusunda hiçbir problem yaşamıyorum,fakat AtomX eklendiği zaman videoda görünen problemler yaşanıyor.

MertKing

Üye
Videonun sağ altında "Full" diye yazan biryer var. Oraya tıkla 1/2 , 1/4 , 1/8 , 1/16 gibi seçenekler çıkacak. Hangisi en sondaysa o rakama tıkla. Videoyu izlerken kalitesini düşürecek ve kasmamasını sağlayacak render aldığın zaman bu yaptığın ayarlar videoya hiçbir etki etmeyecek.

yk_

Üye
Videonun sağ altında "Full" diye yazan biryer var. Oraya tıkla 1/2 , 1/4 , 1/8 , 1/16 gibi seçenekler çıkacak. Hangisi en sondaysa o rakama tıkla. Videoyu izlerken kalitesini düşürecek ve kasmamasını sağlayacak render aldığın zaman bu yaptığın ayarlar videoya hiçbir etki etmeyecek.
ön izlemede takılma problemini çözüyor fakat ara render süresini düzelticek birşey bulamadım

yk_

Üye
Aynı sorunu bende yaşıyorum. Çözüm bulabildin mi ?
maalesef,herhangi bir çözüm yolu bulamadım,sadece ön izleme ayarlarından biraz düşürüp anlaşılır hale getirebiliyorum fakat ara rander süreleri inanılmaz uzun

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar